Niksi-Pirkka sticker

Veronica Verho: Nukkuminen on supervoimani

Vaikuttaja Veronica Verho rakastaa koiranpennun tuoksua, hyvällä ruoalla hifistelyä ja irtokarkkeja.

AAMULLA KUN HERÄÄN, vien ensimmäisenä koirat ulos. Aamiaisen syön yleensä vasta puolilta päivin, tavallisesti puuroa ja smoothien. Fiilistelen kahvia, mutta usein otan mukista vain pari kulausta ja sitten unohdan sen jonnekin.

KIIREESSÄ SYÖN proteiinipatukan, joita kannan aina mukanani. Autostani löytyy kattava valikoima xylitol-pastilleja, joita napsin päivän mittaan kuin karkkeja. On katastrofi, jos ne pääsevät loppumaan.

ARKEANI PITÄÄ KASASSA treenaaminen. Nollaan pääni kuntosalilla monta kertaa viikossa. Myös podcastien kuunteleminen on minulle supertärkeää. Kuuntelen kaikkea paitsi true crimea, sillä siitä menetän yöuneni.

Veronica Verho valisitaatti1

TAVALLINEN KOTI-ILTA päättyy yleensä siihen, että katsomme puolisoni kanssa yhdessä jotain tosi-tv-ohjelmaa. Omia tämänhetkisiä suosikkejani ovat Love Island UK ja Love Is Blind, joka on myös valtava ilmiö somessa.

ARJEN SUPERVOIMANI on nukkuminen. Ostettuani älysormuksen olen alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota riittävään unensaantiin. Nukahdan ihan liian usein sohvalle, joten pyrin hakeutumaan sänkyyn heti, kun minua alkaa väsyttää. Iltarutiineista tärkein on kasvojen ihonhoitorituaalini, johon kuuluu ilmettä freesaava kuivakuppaus.

HAEN INSPIRAATIOTA kokkailuun TikTokista, joka on täynnä mahtavia reseptejä. Uusin sieltä löytämäni lempparireseptini on vegaaninen suklaamousse. Ei uskoisi, että sen pääraaka-aineena on avokado. Opin myös somesta joka päivä uusia arkea helpottavia niksejä, kuten miten lohesta saa näppärästi nahan irti valelemalla sen kiehautetulla vedellä. Sitten nahka vain nyppäistään pois.

Veronica Verho valisitaatti2

MINULLE LUKSUSTA on reilun kokoinen auto. Rakastan ajamista ja käymme puolisoni kanssa säännöllisesti Turussa, joka on toinen henkinen kotimme. Arkisin kuskaan koiriamme leikkitreffeille aivan kuten äidit, jotka vievät lapsiaan harrastuksiin. Autooni on siis mahduttava paljon tavaraa.

OSTOSKORISSANI ON AINA smoothie-aineksia, aasialaisiin ruokiin kuuluvia maustekastikkeita ja erilaisia makukauramaitoja. Uusin suosikkini on OddlyGoodin vaniljakauramaito. Sitä on aina oltava jääkaapissa.

RUOKABRAVUURINI LIITTYY aasialaiseen keittiöön. Rakastan japanilaista, thaimaalaista ja vietnamilaista ruokaa. Viimeksi matkustimme puolisoni kanssa Thaimaassa, jossa söin joka päivä vihreästä papaijasta, tomaatista, porkkanasta ja chilistä valmistetun Som Tam -salaatin. Hullaannuin papaijasalaattiin niin perusteellisesti, että se on myös seuraavan tatuointini aihe.

"Aasialaisessa ruoassa kiehtovat raikkaat ja tuliset maut."

SALAINEN PAHEENI on irtokarkit. Jos edelliseltä illalta on jäänyt karkkia, saatan syödä ne heti herättyäni. Unelmoin lapsena, että voisin tehdä niin. Lempparini on kipakka vadelma-salmiakkipääkallo.

OMA PIRKKA-NIKSINI on alun perin Niksi-Pirkasta opittu, kuten moni muukin arkeani helpottava oivallus. Olen muovikassien himoviikkaaja ja tunnen suurta ylpeyttä siitä, kuinka pieniksi kolmioiksi pystyn kassit säilömään.

ARJEN EKOTEKONI on kierrättäminen. Aloitamme pian keittiöremontin, enkä malta odottaa, että sen yhteydessä saan vihdoinkin hankittua kotiimme paremmat ja tilavammat kierrätysjärjestelmät.

PIHISTELEN En voisi elää ilman autoa, mutta lyhyitä matkoja Helsingin keskustassa en raaski enää ajella. Käveleminen on nopeampaa kuin parkkipaikan etsiminen.

HIFISTELEN Ruoanlaitossa. Rakastan tehdä hyvää ruokaa pitkän kaavan kautta. Bongailen uusia reseptejä ja varaan kauppareissuun kunnolla aikaa.

VERONICA VERHO

Helsinkiläinen juontaja, sisällöntuottaja ja vaikuttaja. Tekee sisältöjä YouTubeen, Instagramiin ja TikTokiin @mariieveronica.

Perheeseen kuuluvat puoliso sekä sileäkarvaiset mäyräkoirat Matti ja Teppo.

Lue lisää:

JULKAISTU   6.6.2023TEKSTI   Anna PoveniusKUVAT   Janita Autio, Veronica Verho

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?