Niksi-Pirkka sticker

Trendikkäästi treenivaatteissa

Joustavat treenitrikoot ovat kesän suosikkivaate. Jos kaipaat peittävyyttä, valitse niiden pariksi pitkä t-paita.

Lenkkipolulle, kauppareissulle ja kesäterassille. Vapaa-ajan muoti on tänä kesänä niin huoletonta ja mukavaa, että voit pukeutua treenihousuihin tai lenkkareihin aamusta iltaan. Tyylikkyyden lisäksi liikkumiseen suunnitelluissa vaatteissa ja jalkineissa on monia etuja, jotka tekevät niistä ylivertaiset kesämenoihin.

Fiksut ominaisuudet

Urheilusta tuttujen teknisten paitojen tai housujen materiaali siirtää kosteuden pois iholta, ja se haihtuu ilmaan. Tekniset vaatteet ovat nappivalinta hellepäivään tai sadekelille, sillä kastuttuaan tekninen materiaali kuivuu nopeasti. UV-suojattu, kevyt paita puolestaan on sopiva lisäsuoja vaikkapa rannalle.

Merinovillakerrastolle voi olla tarvetta viileänä kesäyönä esimerkiksi telttaretkellä. Hengittävänä materiaalina merinovilla ei hiosta, ja sen huolto onnistuu helposti tuulettamalla.

Väljät mitoitukset

Treenivaatteista löytyy paljon väljiä mitoituksia, jotka tekevät niistä erityisen mukavat hellesäällä. T-paita ja takki saavat nyt olla reilun kokoisia.

Laadukas vaate ja kenkä kestää moni puolista käyttöä pitkään. Urheiluvaatteet ja -jalkineet on yhä useammin tehty kierrätetystä materaalista, kuten vaikkapa muovipulloista valmistetusta polyesteristä tai kalaverkoista valmis-tetusta polyamidista.

Monipuolinen käyttö

Treenivaatteita ei ole tarkoitettu vain tiettyyn lajiin. Useilla taskuilla ja vetoketjuilla varustetut retkeilyhousut sopivat trendikkääseen worker-tyyliin. Golfsortseja tai juoksukenkiä voivat käyttää myös muut kuin lajin harrastajat.

treenivaatteet

Joko tunnet paljasjalkakengän?

Jalkineista nousussa ovat juoksijoidenkin suosimat barefoot- eli paljasjalkakengät, joissa kävelet kuin avojaloin. Kengistä löytyy monia eri malleja ja värejä.

paljasjalkakenka

  • Paljasjalkakenkä auttaa jalkaa palautumaan oikeaan asentoon. Sen käyttö aktivoi jalkapohjan lihaksia ja kehittää tasapainoa.
  • Kengässä ei ole korotuksia, tukia eikä ylimääräistä iskunvaimennusta.
  • Lesti on jalkaterän levyinen ja antaa varpaille tilaa levittyä.
  • Pohja on tasainen ja ohut. Merrell Vapor Glove 6 -kengän pohjan ja päällisen materiaali on kierrätettyä, 119 €, Interport.

Pro-vinkit antoi

myymäläpäällikkö Sini Tiitinen, Intersport Lielahti ja Koskikeskus, Tampere

Lue lisää:

JULKAISTU   5.6.2023TEKSTI   Paula LarjoKUVAT   Getty Images ja valmistajat

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?