Tarran poistaminen astioista
Uusissa astioissa on usein tarroja, joiden poistaminen on vaivalloista. Tarroja perinteisesti poistetaan hankaamalla tai ensin hauduttamalla astiaa kuumassa vedessä ja sitten hankaamalla. Taannoin minulla ei ollut aikaa viettää astioiden parissa pitkään, joten keksin oivan tavan nopeuttaa prosessia; pistämällä käsidesiä tarran päälle ja antaa sen vaikuttaa noin 5-10 minuuttia, tai kunnes tarra näyttää vettyneen kunnolla. Tämän käsittelyn jälkeen tarra lähti astiasta helposti tiskiharjan kärjellä hankaamalla. Tarran käsittelyyn sopii muutkin alkoholia sisältävät nesteet, esimerkiksi puhdistusaine. Tosin alkoholin takia kannattaa olla varovainen mille tuotteelle käsittelyä käyttää, mutta esimerkiksi lasitetuille astioille käsittelyn pitäisi olla vaaraton.