Uutta virtaa liikuntaan – päivitä treenivaatekaappisi!

Liikunnan ilo alkaa tukevista sporttiliiveistä ja napakasti istuvista treenivaatteista. Uudet tekniset materiaalit pitävät myös hien poissa iholta.

Nopeasti kuivuva tekninen Energetics Jewel -t-paita 19,90€, Intersport (kaupoissa alkaen vko 3). Mintunsävyiset Ellen Tracy -housut sopivat kotoiluun, 44,95€, valikoidut K-Citymarketit. Harmaat Sidoste X Novita -villasukat 14,99€, K-Citymarketit.

Pane lanteet pyörimään

PI121 muoti2

Tekniset materiaalit pitävät ihon kuivana kunnon hikitreenissä ja kuivuvat nopeasti. Tarkista, että sporttiliivit ja trikoot ovat oikeaa kokoa ja istuvat hyvin. Hyvä treenivaate ei kiristä tai hierrä, mutta vartalonmyötäisenä tukee kroppaa. Pue neuletakki ylle venyttelyyn, ja lihaksesi kiittävät lämmöstä.

Musta Avia Bra -toppi 19,99€, mintunsävyinen Ellen Tracy -neuletakki 49,95€, mywear-trumpettihousut 24,95€ ja Nike Tanjun -lenkkarit 69,95€, K-Citymarket. Energetics-joogamatto 29,90€ ja Energetics Hula Hoop -painovanne, 3 eri painoa, alkaen 19,90€, Intersport.

Hetki rauhoittumiseen

PI121 muoti3

Hengitä sisään, hengitä ulos. Meditaatio rauhoittaa kiireisen arjen keskellä ja poistaa turhat kierrokset mielestä. Pue levolliseen hetkeen joustava asu. Lämmin neule pitää vilun poissa, ja hartiatkin rentoutuvat.

Laskostettu Fire&Glory-pusero 26,95€, suurimmmat K-Citymarketit. Avia-treenitrikoot 34,95€, K-Citymarket (vko 3 lähtien). Roosa mywear-neule 29,95€, K-Citymarket. Suomessa valmistettu Pilvi-sohva, kuusilinna.fi.

Napakkaa tukea

PI121 muoti4

Oikeanlaiset sporttiliivit tukevat riittävästi. Mitä isompi povi, sitä tukevampi malli ja leveämpi olkain kannattaa valita. Toppimallinen sporttiliivi sopii vähemmän tukea kaipaavalle pienelle povelle. Tekninen materiaali ei hiosta eikä ärsytä ihoa.

Energetics Bliss -sporttitoppi 24,90€ ja -treenitrikoot 29,90€, Intersport. Kaksiväriset mywear Tux -lenkkarit 29,95€ ja mywear-lippis 5,99€, K-Citymarket. Suomessa valmistettu Mama-tuoli, hakola.fi.

Älykkäät materiaalit

Erilaisia tekokuituja, kuten polyesteria, lycraa, elastaania ja nailonia, yhdistelevät tekniset materiaalit hengittävät ja siirtävät ylimääräistä kosteutta pois iholta. Ne joustavat liikkuessa, tuntuvat miellyttäviltä ja pitävät ihon kuivana pitkäkestoisenkin suorituksen ajan.

Puhtaat treenipyykit

Pese treenivaatteet aina käytön jälkeen. Lyhyt pesuohjelma kuluttaa sporttivaatteita vähiten. Valitse urheiluvaatteiden pesuun tekokuiduille tarkoitettu nestemäinen pesuaine.

Älä käytä huuhteluainetta. Loraus etikkaa huuhteluvedessä poistaa hajut.

Kepeät jalkineet

Hyvät jalkineet tekevät treenaamisesta turvallista ja tehokasta. Sisätreenikengissä on oltava pitoa, vaimennusta ja tukea. Hengittävä pintamateriaali pitää jalat raikkaina ja kuivina. Varmista, ettei pohjamateriaali vahingoita lattiaa.

Lue lisää:

JULKAISTU   12.9.2021TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Karoliina Jääskeläinen

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?