Niksi-Pirkka sticker

Plussan puolella – 5 kysymystä Plussa-jäsenyydestä

Mitä hyötyä Plussa-jäsenyydestä on? Entä miten Plussa-kortilla voi keventää kauppalaskua? Pirkka selvitti!

Mitä hyötyä Plussa-jäsenyydestä on?

Plussa-jäsenyyden avulla säästät rahaa ja saat käyttöösi monipuolisia etuja. Plussa-korttia kannattaakin vilauttaa aina kuin mahdollista: mitä enemmän korttiasi käytät, sitä personoidumpia tarjouksia saat ja sitä paremmin voit seurata omaa kulutustasi.

Jäsenenä saat ostoksistasi pisteen jokaista käyttämääsi euroa kohden. Voit kerätä pisteitä kaikissa K-ryhmän ketjuissa. Pisteitä kertyy ruokaostosten lisäksi myös muun muassa kosmetiikkaostoksista sekä Neste K -liikenneasemien kahvila- ja ravintola-annoksista.

Plussa-jäsenyyden avulla pääset myös tarkastelemaan ostodataasi K-Ruoka-sovelluksessa. Voit seurata omien ruokaostostesi terveellisyyttä, asettaa tavoitteita ostostesi kotimaisuustasolle sekä hyödyntää sovelluksen tarjouksia. Tunnistettuna käyttäjänä saat käyttöösi myös paperittoman palvelun, jolloin voit luopua paperisista kuiteista ja löydät kuittisi sähköisesti yhdestä paikasta. Myös Pirkka-lehti on yksi jäseneduista, ja saat sen veloituksetta K-kaupoista Plussa-korttia näyttämällä.

Millä perusteella Plussa-ohjelma tarjoaa juuri minulle sopivia etuja?

OmaPlussa-edut sisältävät myös henkilökohtaisia, tekoälyn avulla sinulle valittuja tarjouksia K-ruokakauppojen tuotteista. Nämä tarjoukset vaihtuvat viikoittain. Kolme OmaPlussa-etua valikoituu ostohistoriaan perustuen: saat siis tarjouksia niistä tuotteista, joita muutenkin poimit usein ostoskoriisi. Lisäksi sinulle suositellaan kahta tuotetta, joista voisit mahdollisesti olla kiinnostunut.

OmaPlussa-etusi löydät K-Ruoka- sovelluksesta tai tilaamalla asiakaskirjeen osoitteessa k-ruoka.fi/asiakaskirje. Edut ladataan Plussa-kortillesi automaattisesti joka viikko.

Miten Plussa-kortilla voi keventää kauppalaskua?

Plussa-kortilla saat lunastettua tuntuvia tarjouksia K-ryhmän kaupoista. Kuukausittaisten vaihtuvien Plussatarjousten lisäksi saat käyttöösi OmaPlussa-etukokonaisuuden, joka sisältää monenlaisia rahanarvoisia etuja: muun muassa viikoittain vaihtuvat, omaan ostohistoriaan perustuvat tarjoukset ja jopa 40 prosentin alennuksella varustetun tarjoustuotteen, joka vaihtuu myös viikoittain.

Lisäksi K-Ruoka-sovelluksen uudet käyttäjät saavat latausetuna ilmaisen tuotteen. Eniten etuja saa käyttöönsä Paras asiakas -jäsentasolla, jolle pääset keskittämällä perheen ostoksia K-ryhmän liikkeisiin 6 000 euron edestä vuodessa.

Miksi opiskelijalla kannattaa olla Opiskelijan K-Plussa?

Korkeakouluopiskelijalle on hyödyllistä hankkia Plussa-kortti, sillä jäsenenä on mahdollista säästää pitkä penni kauppalaskussa. Jos ostokset ylittävät kuun aikana 75 euroa, opiskelija saa Plussa-rahaa takaisin viisi prosenttia.

Entä mikä sitten on Omistajan K-Plussa?

Osakesijoittaminen on arkipäiväistynyt, ja jo yli miljoona suomalaista omistaa osakkeita. Keskostakin on tullut aito kansanosake: jo lähes
90 000 suomalaista omistaa osakkeiden kautta palan omaa lähikauppaansa.

Omistajan K-Plussa on suunnattu Keskon osakkeita omistaville Plussa-asiakkaille. Se yhdistää kanta-asiakkuuden ja osakeomistajuuden täysin uudella tavalla ja avaa reitin K-ryhmän eniten etuja tarjoavalle Paras asiakas -jäsentasolle.

Omistajan K-Plussaan voit liittyä, jos omat Plussa-ostoksesi K-kaupoista ovat vähintään 3 000 euroa vuoden ajalta ja omistat lisäksi vähintään 100 Keskon osaketta. Paras asiakas -jäsentason edut avautuvat näin siis pienemmillekin asiakastalouksille.

JULKAISTU   31.5.2023TEKSTI   Marianne MannilaKUVAT   Getty Images

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?