Pirkka-lehden saat jatkossa K-kaupoista

Tiesitikö, että Pirkka-lehden saa K-ryhmän kaupoista veloituksetta Plussa-kortilla? Aiemmin kotiin postitetun lehden voivat napata kauppareissulta mukaansa kaikki Plussa-kortin omistajat.

Kaupoista jo aiemmin löytyneen tutun K-Ruoka-lehden olet viime syyskuusta lähtien löytänyt jokaisen Pirkka-lehden välistä. K-Ruoka-lehti sisältää 72 sivua reseptejä, vinkkejä ja ruokatrendejä.

Muutoksen myötä kaikilla Plussa-asiakkailla on nyt mahdollisuus saada lehti. Aiemmin lehti toimitettiin vain tietyn ostorajan saavuttaneille asiakkaille. Jatkossa lehden saa ilmaiseksi kaupasta Plussa-korttia näyttämällä.

Pohjois-Suomessa Pirkka-lehti oli ollut saatavilla K-Ruokakaupoista jo noin vuoden verran. Tuona aikana saatu palaute ja kerätty tieto innosti laajentamaan lehden saatavuutta koko Suomessa. Asiakastutkimusten mukaan lehden noutaminen kaupasta koetaan vaivattomaksi.

Ensimmäinen kaupoista koko Suomesta löytyvä Pirkka-lehti ilmestyi jo viime vuonna 26.8. Muille kuin Plussa-asiakkaille lehden hinta on 4.90 euroa. K-Ruoka-lehdestä tehdään myös erikseen jaettava ruotsinkielinen lehti K-Mat, joka on saatavilla valituista K-kaupoista.

Lisätietoa Pirkka-lehden jakelumuutoksesta löydät täältä.

JULKAISTU   6.4.2021TEKSTI   K-RyhmäKUVAT   Antti Vettenranta

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?