Niksi-Pirkka sticker

Mitattua tietoa hyvinvoinnista

Onko syke kunnossa? Entäpä verenpaine? Mittareita on tarjolla moneen tarpeeseen niin aktiiviurheilijalle kuin terveydestään kiinnostunellekin.

Tietoa unen laadusta

Unen merkityksen huomaa viimeistään silloin, kun uni jostain syystä vaikeutuu. Unen laatua ja kestoa voi mitata aktiivisuusrannekkeella, joka lukee kehon yöllisiä liikkeitä, lämpötilaa sekä sykettä. Mittarista voi seurata, miten esimerkiksi nukkumaanmenoajan muuttaminen tai alkoholin nauttiminen vaikuttavat unen laatuun.

Aktiiviurheilijan apuri

Urheilukello auttaa aktiivistaurheilijaa seuraamaan suoritusta, palautumista ja sykettä sekä suunnittelemaan treenit oman kunnon ja edistymisen mukaan. Monet rannesykemittarit sisältävät valmiita treeni-oppaita sekä henkilökohtaisiin tavoitteisiin mukautuvia treeni-ohjelmia.

Terveyden tueksi

Verenpaine voi olla koholla elintapojen tai perinnöllisen taipumuksen vuoksi. Kohonnutta verenpainetta ei välttämättä itse tunne, vaan se selviää mittaamalla. Oikein tehtynä kotimittaus on hyvä apu verenpaineen seurannassa, myös silloin kun käytössä on verenpaine-lääkkeet. 

mittarit

Lue lisää:

JULKAISTU   29.3.2022TEKSTI   Satu KärkiKUVAT   Getty Images

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?