jarvenpaankauppias

Maailman paras ruokakauppa

Kauppias Markku Hautalan luotsaama K-Citymarket Järvenpää on valittu maailman parhaaksi ruokakaupaksi kansainvälisen IGD-järjestön kilpailussa.

– Olen ylpeä saavutuksestamme! Se on kaupan koko henkilökunnan ansiota. Se, että tällainen koko maailman mittakaavalla pieni kauppa pienestä Järvenpään kaupungista, pienestä syrjäisestä maasta menestyy kansainvälisessä maailman parhaiden kilpailussa, on aivan huippujuttu, K-kauppias Markku Hautala kertoo.

K-Citymarket Järvenpää voitti arvostetun IGD Awardsin Store of the Year 2019 -palkinnon seitsemän loppukilpailuun valitun kaupan joukosta.

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=G4r-X2zPnTs" class="embedly-card" data-card-width="100%" data-card-controls="0">Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=G4r-X2zPnTs</a>

Finalistit eri puolilta maailmaa

Kovatasoiseen kilpajoukkoon kuuluivat KCM Järvenpään lisäksi yhdysvaltalaiset Giant Heirloom Philadelphiasta ja Sam's Club Now Dallasista, brittiläinen Sainsbury's Selly Oak, brasilialainen Pão de Açúcar São Paulo sekä SuperValu Irlannin Clonakiltystä ja Fooby Sveitsin Lausannesta.

jarvenpaa cm hevi

– Olemme käyttäneet kaupan kehittämiseen runsaasti aikaa ja voimavaroja ja suhtaudumme kaikkeen tekemäämme pienintäkin yksityiskohtaa myöten intohimoisesti, Markku Hautala kertoo.

Hänelle kaupan jatkuva kehitystyö on hyvin tärkeää.

– Haluan oppia uutta, ylittää itseni ja yllättää positiivisesti asiakkaani. Meillä Järvenpäässä on koko ajan käynnissä monta uuden asian kokeilua ja uudistusprojektia, ja pitkä lista ideoita odottaa lisäksi toteuttamistaan. Ensi keväänä aiomme muun muassa tehdä uudistuksia maito-osastollamme, Hautala sanoo.

Tuhannen kaupan joukosta

Kansainvälisen ruokakauppa-alan asiantuntijaorganisaatio IGD julkisti kilpailun finalistit heinäkuussa tänä vuonna.

jarvenpaan cm sushi

IGD:n asiantuntijat vierailevat vuosittain yli tuhannessa kaupassa ympäri maailmaa. Finaaliin valittujen kauppojen toimintaa ohjaa IGD:n mukaan niiden asiakaslähtöisyys ja innovatiivisuus. Näissä kaupoissa on selkeästi panostettu ostoskokemuksen sujuvuuteen ja mukavuuteen ja asioita on tehty uudella, paremmalla tavalla.

K-Citymarket Järvenpää oli ehdolla juuri vuoden parhaaksi ruokakaupaksi, jota monet pitävät kilpailun pääkategoriana.

jarvenpaa cm leipa

Lue lisää K-Citymarket Järvenpäästä

JULKAISTU   8.9.2019TEKSTI   Tanja RinkinenKUVAT   Hannes Paananen

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?