PI1217 sisustus avaus Martti Järvi

Tee joulu kotiin

Joulukodin tunnelma syntyy tuoksuista, valoista, koristeista, pehmeistä tekstiileistä ja kukista.

Tuhlaa tunnelmaa

Fiilistele joulua asettamalla tunnelmallinen valo ja muutama koriste eteiseen. Näyttävä sisäänkäynti antaa odottaa, että myös muut tilat on valjastettu joulun kauneudelle.

PI1217 sisustus 1

Pienikin on kaunista

Usein täysmittainen kuusi on turhan kookas, se hallitsee tilaa liiaksi. Pieni, kauniin muotoinen kuusi on tyylikäs, se ei pröystäile, mutta luo riittävästi tunnelmaa.

PI1217 sisustus 2

Pientä ekstraa

Joulutyyny ja siihen sopiva huopa ovat jouluintoilijalle itsestäänselvyyksiä. Joulutyyny toisella puolella on maltillisen lehväkuosi, jonka voi kätevästi kääntää näkyviin joulun jälkeen.

PI1217 sisustus 3

Luo tunnelma leikitellen

Hauska sisustus syntyy oivaltavasta ideasta laittaa tuttu tuote esille uudella tavalla. Joulupallot muodostavat seinälle rauhanmerkin yhdessä oksan kanssa. Pienet valopisteet ja kukat ovat helppoja tunnelman tuojia. Muista myös sisustusvalot ja luo tunnelmaa kausivaloilla.

PI1217 sisustus 4

Makoisia unia

Hemmottele itseäsi makoisilla unilla ja kutsuvalla vuoteella, joka syntyy runsaalla määrällä toisiinsa sopivia koristetyynyjä ja muhkeita peittoja. Kaunis valosarja ja havunoksat antavat makuuhuoneelle joulumausteen.

PI1217 sisustus 5

Kata joulu kotiin

Juhlaruoka vaatii kotiin juhlakattauksen. Joululiina pöydässä on näyttävä koriste ja luo erityistä juhlavuutta. Kattauksen pieni ekstra on joulupalloon asetettu lumimarjaoksa. Led-valoin palavat kynttilät ovat turvallisia tunnelman tuojia oksien lähellä.

Joulu tulee itse tehden

Kauneimmat joulupaketit ovat itse tehtyjä. Poimi joulun paketointivinkit. Muista myös joulupaperien kierrätys.

Tee itse koristeet jouluun. Tee jouluksi ihana kranssi tai askartele itse joulukoristeita.

JULKAISTU   23.11.2017TEKSTI   Elina VikmanKUVAT   Martti Järvi

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?