Angelika Kallio – arkimuodin keulakuva

Kansainvälisen malliuran tehnyt Angelica Kallio edustaa nyt Ellen Tracy -vaatemerkkiä, joka on Suomessa myynnissä K-Citymarketeissa.

YHDYSVALTALAINEN MUOTIMERKKI Ellen Tracy tunnetaan rennosta tyylikkyydestä, joka sopii naisen päälle aamusta iltaan. Ellen Tracyn mallisto on nyt saatavilla K-Citymarketeissa. Suomessa tuotemerkin keulakuvana nähdään kansainvälisen huippumallin uran tehnyt Angelika Kallio.

– Minulle Ellen Tracy edustaa työssäkäyvää naista, joka haluaa pukeutua kauniisti mutta mukavasti. Vaatteiden täytyy sopia työpäivän aikana ja sen jälkeen useisiin tilanteisiin. Mukavuus tarkoittaa sitä, ettei vaate esimerkiksi kiristä tai rajoita millään tavalla. Vaatteiden täytyy tukea itseluottamusta.

ANGELICA SANOO pitävänsä luonnollisista, maanläheisistä väreistä, ruskean ja vihreän sävyistä. Housuasujen sijaan hän valitsee useimmiten mekon.

– Kunnioitan suomalaisten naisten itsenäisyyttä. En niinkään kiinnitä huomiota siihen, miten ihmiset pukeutuvat, vaan millaisia he ovat ja mitkä ovat heidän tavoitteitaan. Täällä naiset menevät eteenpäin ja seuraavat aikaansa.

Pitkään Yhdysvalloissa asunut Kallio on luonut uuden uran kiinteistöbisneksessä. Hän suhtautuu yrityksensä toimintaan määrätietoisesti ja kunnianhimoisesti.

SUOMESTA KAIPAAN RUISLEIPÄÄ, tuoretta kalaa, raikasta ilmaa ja luontoa. Ja tietysti ihmisiä!

JULKAISTU   1.4.2020TEKSTI   Satu KärkiKUVAT   Viola Minerva Virtamo

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?