Niksi-Pirkka sticker

Vauva-arjen aikalahja

Asiakkaidemme mielestä ruoan ostaminen verkkokaupasta helpottaa arkea, sanoo Antti Rajala pääkirjoituksessaan.

SANOTAAN, ETTÄ VAUVA muuttaa kaiken. Meillä juhannusvauva muutti ainakin ajankäytön. Nukumme, kun vauva nukkuu. Mietimme myös tarkkaan, mihin vähän vapaa-ajan käytämme. Ennen teimme ruokaostokset parin päivän välein marketissa, nyt uudessa elämäntilanteessa verkko-ostoksista on tullut arjen parhautta. Listasin tähän, miksi näin on:

  1. Saa juuri sitä, mitä haluaa: Minulle tärkeitä ovat Eromangan lihapiirakat ja tuorepuristettu appelsiinimehu. Jos saan ne suoraan kotiin, niin aina parempi.
  2. Saa juuri siten kuin haluaa: Ruokatoimitus kotiin perjantaisin tekee arjestamme parempaa. Mökkireissulla noudamme ruoat kätevästi matkan varrelta, valmiiksi keräiltynä.
  3. Saa kivaa pikkuekstraa: Verkkokauppatilauksen mukana tulee silloin tällöin tuotenäytteitä. Oma pizzainnostukseni lähti liikkeelle, kun saimme näytteen Fazerin pizzajauhoista. Kohta olin jo ostamassa pizzakiveä.

Asiakkaidemme mielestä ruoan ostaminen verkkokaupasta helpottaa arkea, tuo ruoanlaittoon suunnitelmallisuutta ja säästää aikaa. Erikoisempiakin kiitoksia tulee: esimerkiksi siltä asiakkaalta, jonka puhelimen ennakoiva tekstinsyöttö oli kirjoittanut tilaukseen ”ostsmörgås”, kun piti olla ”ostaisin”. Kaupasta soitettiin ja kysyttiin, haluaako asiakas juustovoileivän.

Hyvää palautetta tuli myös häneltä, joka sai tilauksesta unohtuneen lihapaketin jälkitoimituksena suoraan mökkisaareen. Verkkokauppa myös työllistää – pelkästään K-ryhmän ruoan verkkokaupassa työskentelee tuhansia ihmisiä. Se, jos mikä on hyvä ekstrasyy kokeilla ruoan ostamista verkosta.

Kuka?

Antti Rajala, K-ruokakauppojen verkkokaupasta vastaava johtaja. Parhaillaan vanhempainvapaalla.

Tästä nautin vauva-arjessa

Pitkistä kävelylenkeistä perheen kanssa meren rannalla sekä sen vastapainona kitaransoitosta bändissä.

Parasta verkkokaupassa

Toimitus perjantaiaamuisin: kun pataruoka porisee jo puoliltapäivin, viikonloppu alkaa ihanassa tuoksussa.

JULKAISTU   5.10.2021TEKSTI   Antti RajalaKUVAT   Milka Alanen

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?