Pirkka Muoti aloitus Viola Virtamo

Pue juhliin retroa

Juhlakauden tyyli saa nyt vaikutteensa 70-luvulta. Yhdistä murretut retrovärit, sametti ja kimallus rohkeisiin jalkineisiin ja isoihin koruihin.

Pehmeiden chenille-neuleiden kauniisti valoa heijastava pinta sopii juhlaankin. Yhdistä lempineuleen kanssa tyylikäs alaosa ja näyttävät korvakorut.

Dancing queen

Pirkka Muoti dancing queen

Sametti on tämän juhlasesongin suosikkimateriaali. Se antaa ylellisen tunnelman ja tuntuu ihanan pehmeältä yllä. Heittäydy retrotunnelman vietäväksi yhdistämällä rohkeasti kimallusta ja samettia.

Viimeistely kynsiin asti

Pirkka Muoti viimeistely

Myös koruissa on vaikutteita 70-luvulta: paljon kultaa ja kerroksia. Korujen muotokieli voi olla herkkä ja kevyt, mutta yhdistämällä ja kerrostamalla niitä saat näyttävyyttä. Viimeistele juhlatyyli kaunista meikkiä ja hiustyyliä myöten aina kynsiin saakka. Erilaiset lämpimät nuden sävyt kynsillä ovat nyt ajankohtaisia. Ne sopivat upeasti kaikkien asujen ja värien rinnalle.

Katseeenvangitsija

Pirkka Muoti katseenvangitsija

Kimaltava samettinen housuasu on näyttävä ja samaan aikaan sopivan rento. Hyvä laskeutuvuus tekee valoa heijastavasta asusta kauniin kaikille vartaloille. Discoilevan tyylin kruunaavat trendikäs karvalaukku ja eläinkuosiset jalkineet.

Vinkit retrotyyliin

  • Murretut retrovärit: sinapinkeltaiset ja -ruskeat, violetti, sinisen sävyt sekä ruoste. Unohtamatta kultaa ja kimallusta sekä tietysti discon hopeaa.
  • Materiaaleina sametti, chenille, glitter, kimallus, satiini ja kauniisti laskeutuvuus tekee valoaheijastavista materiaaleista kauniit kaikkien yllä.
  • Lisää hauskuutta tyyliin erilaisilla asusteilla. Karva ja pörröisyys ovat suosiossa ja ne antavat kontrastin asujen kiiltäville pinnoille. Jos vaatteissasi on mattaisia pintoja, valitse asusteisiin ja laukkuihin kiiltoa. Metallinhohde ja glitter laukuissa ja jopa jalkineissa takaa sopivan säihkyn.
  • Erilaiset kuosit voivat nyt löytyä jalkineista. Muista kuitenkin aidosti mukavat jalkineet, jotka ovat samaan aikaan juhlavat ja näyttävät rohkeaalla kuosilla. Epämukavuus ei ole koskaan hauskaa!
  • Kokonaisuus on tämän juhlakauden tärkein asia. Joten harkitse tyylisi aivan loppuun saakka hiuksia, meikkiä, koruja sekä kynsiä myöten. Kun kokonaisuus on selkeästi ennakkoon mietitty se myös näkyy!

Ohjeet juhlameikkiin

JULKAISTU   31.10.2018TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Viola Minerva Virtamo

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?