PirkkaMuoti1018 Look4

Ruskan sävyjä

Unohda naisten ja miesten erilliset muotitrendit ja kulje samassa tyylissä syksyyn. Kukkakuosit ja pörrötakit sopivat miestenkin vaatekaappiin, ja maskuliinisuus tuo ryhtiä naisen asuun.

Sininen kaikissa sävyissä

Syksyn väreissä nähdään paljon punaisen eri sävyjä, keltaista, oranssia ja syyspastelleja. Yksi sävy nousee kuitenkin vahvasti esiin murrettujen sävyjen rinnalla ja se on sininen.

Sinisen kaikki sävyt sopivat syksyyn, myös aivan vaaleantaivaansininen tai tummaakin tummempi sininen. Sininen on helppo väri, koska jokaiselle löytyy oma täydellinen sinisen sävy.

Kaikki tämän jutun vaatteet ja kengät: K-Citymarket ja Kookenkä.

PirkkaMuoti1018 Look1

Mystinen ja tumma syksy

Syksyn kukkakuosit lepäävät tummilla pohjilla, ja kesän päätyttyä ne saavat mystisemmän ja mausteisemman ilmeen.

Vahvat ja tummat sävyt ovat upean tyylikkäitä, mutta herkän kukkakuosin tuoma naisellisuus antaa mekolle vahvan kontrastin. Pörröinen ja tyylikäs tekoturkis on asun täydellinen viimeistelijä.

PirkkaMuoti1018 Look2

Pehmein neulein

Erilaiset neuleet ovat syksyn luottovaatteita. Ohuemmat neuleet toimivat puseroiden asemasta jakkujen alla. Vilukissat voivat pukea kauluspaidan paksun neuleen alle.

Neuleiden upeat sävyt ovat ruskan tullen mausteisia ja murrettuja. Tärkeintä on, että neule tuntuu täydellisen pehmeältä yllä.

PirkkaMuoti1018 Look3

Muhkeita takkeja ja särmikkäitä pokia

Muhkeat, samettiset ja kiiltäväpintaiset takia ovat lämpimiä ja myös muotitrendien kärjessä. Kerrosta tarpeen mukaan takin alle lempisävyjäsi ja anna takin olla osa koko tyyliä.

Silmälasit silmille vahvuuksilla tai vaikka ilman. Nyt erilaiset pokat ovat kaikkien nenillä, joten hanki vaikka ne uudet lukulasit.

Kuvat otettiin Kirkkonummella sijaitsevassa Hvitträskissä, joka on arkkitehtien Eliel Saarisen, Herman Geselliuksen ja Armas Lindgrenin erämaa-ateljee ja museo.

JULKAISTU   2.10.2018TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Viola Minerva Virtamo

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)