sisustus avaus

Trendikäs sisustus

Tämän syksyn sisustusta hallitsevat pastellinen glamour ja retrovaikutteinen klassisuus. Katso, miten saat päivitettyä kodin tulevaan kauteen.

Syksyn sisustustrendit ovat sallivat, ja useampia trendejä on pinnalla samanaikaisesti. Messinki on ajankohtaisin metalliväri ja pisara metallinhohtoa kruunaa sisustuksen. Myös pastellit ja luonnosta löytyvät voimakkaammat sävyt, sametti, konjakinvärinen nahka, suuret kukkakimput ja orgaaniset muodot ovat trendikkäitä.

Yläkuvassa näkyvä vihreä tyyny on neulottu Novitan 7-veljestä -langalla. Katso ohje vihreän tyynyn ja punaisen, paperisen vekkimaljakon tekoon täältä.

Sisustustrendi: Pastellia vintage-glamouria

sisustus glamour

Seinän alaosan maalaus, kaksi jalkalistaa ja art deco -tapetti luovat vahvan perustan vintagetyyppiselle sisustukselle. Vaaleanvihreä ja -punainen sekä vahva petroolinsininen muodostavat täyteläisen väripaletin. Pehmeälinjaiset samettikalusteet, suuret lasiesineet ja pisara metallinhohtoa sopivat rohkealle sisustajalle.

  1. Ylellisen boheemi, romanttinen sisustustrendi luodaan samettikalusteilla, upottavan pehmeällä matolla, ripauksella messingin hohdetta, rönsyilevällä kukkakimpulla ja muutamalla vanhalla esineellä. Tyyli on saanut innoituksen glamouria tihkuvilta 1920- ja 30-luvuilta.

  2. Näyttävät vintagehenkiset tapetit ovat tyylin kulmakivi, rohkeat kukkakuosit kuuluvat myös tähän tyyliin. Kalusteissa on pehmeän pyöreitä muotoja, muun muassa sohvat ovat kutsuvan pehmeitä, nautiskeluun kutsuvia.

  3. Tämä on romantikon tyyli ja tyylin yksinoikeutettu väripaletti on pastellinen. Maltillisempi tyylin ystävä taittaa hempeyttä iki-tyylikkäällä harmaalla väripaletilla.

sisustus kukkakuosit

Kukkakuosit ovat ihastuttaneet vaatemuodissa tovin, nyt ne valloittavat seinät. Kuosien kukat ovat reheviä, tämä rohkea kuosi rauhoittuu neutraalilla värityksellä.

sisustus puuterin savyt

Hienostunut puuteri on nyt trendisävy. Vintagea henkivä väri on kuin kameleontti, se miellyttää romanttisesti ja minimalistisesti sisustavaa. Itse tehty seinähylly on näyttämö kauniille asioille. Katso ohjeet seinähyllyn tekemiseen täältä.

Sisustustrendi: retrovaikutteinen ja klassinen

sisustus hillitty charmi

Raskaasti valuva samettiverho, retro-henkinen ruokapöytä ja nukkamatto sekä jämäkkä senkki ovat muistumia 1960-70-lukujen taitteesta. Sammutettu väritys elävöityy itse tehtyjen maljakoiden herkullisilla väreillä. Maljakoiden materiaali on maalattu paperi. Katso ohjeet maljakoiden tekoon ja vihreän tyynyn neulomiseen.

  1. Klassisen arvokkaassa sisustustrendissä on retrovivahteita 1960-70-luvuilta. Aidot, arvokkaat materiaalit luovat harmonisen kokonaisuuden.

  2. Kokopuiset kalusteet, konjakinvärinen nahka, villa, sametti, edelleen ajankohtainen marmori ja viherkasvit ovat tyylisuunnan elementtejä. Pehmeät neutraalit sekä voimakkaat maustevärit kuuluvat tyyliin, niistä esimerkkeinä harmaaseen taittuvat beiget ja vihreät, pullonvihreä, ketunruskea, viininpunainen ja sähäkkyyttä tuova sininen.

  3. Viileään taittuvaa väripalettia pehmentää pisara vaaleanpunaista ja ruusupunan sävyt. Metallihohde kuuluu myös tähän tyyliin, messinki antaa viimeistelee viihtyisän levollisen tyylin.

sisustus retrohenkea

Konjakin värinen nahka on nyt nosteessa, kuvassa esiintyvät kauden trendivärit. Harmaaseen taittuva on neutraali pohja useimmille väriyhdistelmille. Seinän rimoitus antaa luonnetta tasaiselle maaliseinälle. Tyyny neulottiin kaksinkertaisella langalla ja kolmella värillä raidalliseksi. Katso ohje raitatyynyn tekoon täältä.

JULKAISTU   28.8.2018TEKSTI   Elina VikmanKUVAT   Johanna Kinnari

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?