pikkumusta 2 Jussi Ratilainen

Valitse juhlaan rento pikkumusta

Juhlakausi alkaa. Aira Samulin ja laulaja-tubettaja Tuulia esittelivät talvista juhlapukeutumista Suomelle historiallisesti tärkeissä paikoissa.

Klassinen pikkumusta rennommaksi

Tyypillinen pikkumusta on klassisesti istuva tyylikäs musta mekko. Rennoissa pikkujouluissa tai muissa illanvietoissa se tuntuu herkästi ylipuetulta. Silloin saman idean voi päivittää rennompaan ja nuorekkaampaan tyyliin.

Valitse hiukan väljempi mekon malli ja siihen trendikäs materiaali, kuten pitsiä, pliseerausta tai nahkaa. Vaihda bomberjakku kiiltävään satiiniseen ja yhdistä se rohkeasti hyvin istuvaan hameeseen.

Aira ja Tuuli kuvattiin Ateneumin taidemuseossa, jonka kokoelmissa on taidetta eri vuosikymmenien suomalaismestareilta, muun muassa Akseli Gallen-Kallelalta ja Eero Järnefeltiltä.

pikkumusta tuuli

Jakkupuvun jatkoaika

Asiallinen jakkupuku on usealla vain työkäytössä. Syksyn ja talven trendeissä on kuitenkin näkynyt paljon erilaisia jakkupukuja niin arjessa kuin juhlassa. Kun haluat pukutyylistäsi rennon ja särmikkään, valitse erikseen kaikki asun vaatteet: tyylikkäät housut, jakku ja alle trendikäs pitsipusero, joka sopii täydellisesti iltajuhlaan.

Tuuli kuvattiin Suomen kansainvälisesti tunnetuimman ja esitetyimmän säveltäjän Jean Sibeliuksen monumentilla Helsingin Töölössä.

Airan ja Tuulin vaatteet ja korut K-Citymarket, Tuulin kengät Koookenkä.

Lue Airan ja Tuulin ajatuksia suomalaisuudesta ja Suomesta.

JULKAISTU   11.10.2017TEKSTI   Ida Jokikunnas ja Tanja RinkinenKUVAT   Jussi Ratilainen

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?