Pane pää hommiin!

Uuden taidon opettelu on parasta aivojumppaa. Kaikenlainen pinnistely kieliopinnoista samban askelkuvioihin pitää aivot virkeinä.

Opettele soittamaan

Harmittaako, että et ikinä opetellut soittamaan mielisoitintasi? Koskaan ei ole liian myöhäistä opetella soittamaan vaikka ukulelea – tai verestää vanhoja taitoja ja opetella uusia biisejä. Mikä voisi olla hauskempaa aivotreeniä kuin musisointi! Laulutaitojasi voit treenata JBL PartyBox On-The-GoBluetooth -kaiutinsetin avulla.

Koko Wasgij-palapeli

Jos sudokut eivät nappaa, kokeile koota 1000 palan Wasgij-palapeli! Wasgij-palapelissa ei koota pakkauksessa olevaa kuvaa, vaan ratkaistaan ongelmia ja mietitään, miltä kuva näyttää esimerkiksi jonkin mysteeritapahtuman jälkeen. Wasgij-palapeli on varsinaista aivojumppaa.

Treenaa tanssiaskelia

Tanssiminen parantaa koordinaatiota, vähentää stressiä ja kohentaa tasapainoa. Tanssin aivoterveyttä parantavien vaikutusten on todettu näkyvän jopa ikääntyneiden tanssinharrastajien aivokuvissa. Alkuun pääset laittamalla musiikin soimaan ja nousemalla sohvalta ylös! Motivoi itseäsi uusilla treenitossuilla ja -paidalla. Osta treenikaverillesi Spotify-lahjakortti, ja voitte tehdä soittolistoja itse tai valita valmiista listoista. Kuuntele musiikkia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella niin online- kuin offline-tilassa.

Lue lisää:

JULKAISTU   2.3.2021TEKSTI   Satu KärkiKUVAT   Getty Images

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)