Luo kestävä lomatyyli

Ihana kesäpäivä kutsuu ulos aurinkoon. Kesävaatteiden rentous ja ilmavuus tekevät kesäpäivästä täydellisen, maalla tai kaupungissa. Yhdisteltävyys, kestävyys ja luonnonmateriaalit takaavat tyylin.

Isolierinen punoshattu suojaa sekä kasvoja että hiuksia auringolta. Neuletakki lämmittää kesän vilpoisina hetkinä. Valitse kesätyyliisi kestäviä luonnonmateriaaleja. Ne hengittävät helteellä ja lämmittävät illan viiletessä. Myös väreissä luonnollisuus on trendikästä.

Kepeästi kerroksittain

pirkka6 muoti 2

Tiukat tai hiostavat vaatteet eivät kuulu rentoon kesään. Ilmavan kesämekon voi pukea ylle helteellä. Viileänä päivänä saman mekon alla voi tarvittaessa käyttää pellavahousuja. Samasta sävymaailmasta valittuja kesävaatteita on helppo yhdistellä. Rento kesätyyli voi olla samalla harkitun elegantti.

Ei kesää ilman kukkamekkoa

pirkka6 muoti 3

Tämän kesän kukkamekko on mahdollisimman monikäyttöinen. Kietaisumallinen trikoomekko sopii jokaiselle vartalolle. Tummapohjaisen luottomekon kanssa voit yhdistellä suosikkiasusteitasi. Nahkasandaalit ja juuttikassi kestävät kesästä toiseen.

JULKAISTU   3.6.2020TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Janita Autio

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?