lasten kanssa matkalla

Yhteinen kesäreissu

Piipahda pidemmälle tai lyhyemmälle pysähdykselle ihanaan kesä-Suomeen koko perheen kanssa. Vinkit kolmeen kohteeseen ja välipysähdyspaikkaan!

Huvittelua Särkänniemessä

Tampereella sijaitsevan huvipuiston uusi Taikaranta-alue on suunniteltu erityisesti lapsiperheille ja rauhallisille tunnelmoijille. Tänä kesänä huvipuiston uutuuslaite on keinukaruselli. Myös Särkänniemen Estraadi-esiintymislava on entistä isompi ja lapsille suunnattua taika- ja sirkuspainotteista ohjelmaa järjestetään enemmän kuin koskaan aiemmin.

Huvipuisto on avoinna 10.5.–26.8. joka päivä. Sarkanniemi.fi

Satu elää Muumimaailmassa

Muumimaailma on oodi sadulle ja tribuutti Tove Janssonin mielikuvitukselle. Onko nyt teidän perheen vuoro kyläillä muumien omalla saarella Naantalissa ja tutustua siniseen Muumitaloon, seikkailla ja halata ihania muumeja? Teatteri Emmassa pyörivät esitykset: Suuri muumien toivelaulukirja ja Muumipeikko ja maailman viimeinen lohikäärme.

Avoinna 9.6.–12.8. klo 10–18 sekä 13.–26.8. klo 12-18.

Muumimaailma.fi

Yhdessä laivareissulle

Koko perheen risteily on kiireetöntä yhdessäoloa. Pidemmälle lomalle sopii Päivä Tukholmassa -risteily ja lyhyemmälle 11 h -saaristoristeily Silja Linen laivoilla. Myös Päivä Tallinnassa -risteily onnistuu kiireiseltä, koska Tallink kulkee Helsingistä Tallinnaan ja takaisin seitsemän kertaa päivässä. Kun otat auton mukaan, voit piipahtaa vaikka Tartossa, Rakveressä tai Pärnussa.

Tallinksilja.fi

Hetken hengähdystauko

Kesäreissuilla tauot ovat osa matkan nautintoa. Paremman pysähdyksen taktiikalla kannattaa kurvata paikkaan, jossa tarjotaan maistuva Koon keittiön menu ja välipaloja sekä autolle kotimaassa jalostettua polttoainetta ja pikapesuja.

Osallistu myös Volkswagen Tiguan Trendline 1.4 TSI 92kW -kaupunkimaasturin arvontaan kolmella pysähdyksellä. Kilpailu on voimassa 31.7. saakka.

Nestek.fi

JULKAISTU   13.6.2018TEKSTI   Tanja RinkinenKUVAT   Dennis Livson

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)