kattausvinkit1

Tee itse juhlapöydän koristeet

Rennon kauniit koristeet syntyvät nyt paperipusseista, vanhoista pulloista ja leikkokukista.

Vaivattomasti kaunista

Nopeasti ja edullisesti toteutetut kattausideat ovat parhaita. Pienet kukkakimput saa mahdutettua helposti täyteen pöytään, ruskea lasi on kaunis pari kukkien väriloistolle. Aterimet ja servetit voi koota ja nimetä kullekin vieraalle paperipussiin.

kattaus pullot

Kierrättäen

Lasipulloissa olevat kukat ovat yksinkertaisuudessaan elegantteja koristeita. Vedellä täytettyihin pulloihin on laitettu vihreitä oksia, joiden lomaan voi juhlan aikana sommitella vieraiden tuomia kukkia. Pullot sopivat myös kynttilänjaloiksi.

kattaus paikkakortit2

Viesti varressa

Vanhaan pulloon asetettu kukka on paikkakortin pidike. Kartonkisuikaleesta taitettu liuska kiinnittyy washi-teipillä kukan varteen. Samalla teipillä koristeltiin lasipulloja. Käytä kattauksessa erilaisia lautasia, myös paperisia. Yhdistävänä tekijänä voi olla väritys.

kattaus jaasitruunat

Jääsitruunat

Jääpalat voi korvata hauskasti jäädytetyillä sitruunoilla! Sitruunat ovat pullojen seassa suuressa vadissa tai ämpärissä, jolloin juomat pysyvät kylminä pitkään.

kattausvinkit2

Herkullinen esillepano

Muutamalla lehvällä saa liinaan yksinkertaisen koristeen. Kevyen palmunlehvän saa kiinni liinaan yhdellä nuppineulalla, lehti pysyy kauniina ilman vettä ainakin vuorokauden.

Tarjoiltavien tuotteiden asettelu eri tasoille lisää näyttävyyttä. Maalattu jakkara on hyvä koroke kun jalat sahataan lyhyemmiksi. Käytä luovuutta esillepanossa: aseta kaksi jalallista tarjotinta päällekkäin, pikkuleipiä ja donitseja maljakoihin.

Lisää koristeluvinkkejä, ideoita juhlan sisustukseen, kattaukseen ja kukkien käyttöön löydät täältä.

JULKAISTU   27.4.2018TEKSTI   Elina VikmanKUVAT   Johanna Kinnari

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?