lippis

Kevään asustamisen helmet

Kevätpukeutuminen ei olisi mitään ilman täydellisiä asusteita. Nyt yhdistellään hauskasti erilaisia päähineitä, jalkineita ja koruja. Luo rohkeasti oma tyylisi!

Sporttiset kuosimekot ovat muodissa keväällä ja kesälläkin. Kun on vielä viileää, pue mekon alle leveälahkeiset housut. Housuissa suositaan keväällä hulmuavia lahkeita ja vajaata mittaa. Trendikkäin housun lahje ulottuu nyt nilkan yläpuolelle. Täsmäasusta sporttinen tyyli rengaskorvakoruilla ja sujauta jalkaan siron tyylikkäät pistokkaat.

kengat ja laukku

Klassiset ”mummohelmet” ovat tämän kevään hittiasuste. Helmikaulakorun trendikäs mitta on juuri kaulan alapuolella solisluiden yläpuolella. Tärkeintä on, että helmien sävy on realistisen vaalea, vaikka ne eivät olisi aidot. Kaiva siis vanhat tutut helmet korulippaasta tai hanki uudet.

huivi ja helmet

Trendikäs sininen vaatteissa ja asusteissa saadaan tyyliteltyä, kun pidetään sävymaailma yhtenäisenä päästä varpaisiin.

Vyölaukku on tehnyt paluun, ja nyt se sijoitetaan trendikkäästi olan yli rinnalle.

vyolaukku

Sukkien pukeminen sandaalien ja jopa korkokenkien kanssa on nyt sallittua ja trendikästä. Valitse omaan tyyliisi sopivat sandaalit ja sukat.

huivi

Kevään tullen huivin paikka vaihtuu kaulalta päähän. Erilaiset isommat huivit sidotaan päähän niin, että huivin liepeet saavat lepattaa pitkälle selkään. Huivilla asustaminen tuo särmää, ja on täydellinen pelastus huonolle hiuspäivälle.

JULKAISTU   28.3.2018TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Janita Autio ja valmistajat

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?