PI119 muoti 1 Konsta Leppänen

Värikkäitä linjoja

Yhdistele eri sävyjä ilman sääntöjä ja kerrosta rohkeasti yllättäviäkin vaatteita keskenään.

Lopputalvella värien iloittelu on trendikästä. Syrjäytetään yhdessä tutut tummat ja hillityt sävyt, ja pukeudutaan rohkeasti vahvoihin väreihin.

Punainen, oranssi, keltainen ja erilaiset vahvat pastellisävyt ovat väritrendien kärjessä.

On aika heittää se ajatus romukoppaan, että vahva väri vaatii aina rinnalleen mustan tai hillitymmän värin. Nyt puetaan vaikka keltaista ja punaista yhdessä ylle!

Tämä trendisuuntaus piristää varmasti uuden tyylin kantajaa, mutta myös ympärillä olevat saavat värikkäästä pukeutujasta energiaa.

Väriterapiaa

Värikäs takki piristää asun kuin asun, eikä vaadi rinnalleen hillittyjä sävyjä. Pue rohkeasti villejäkin väriyhdistelmiä ja ota keväisemmät huivit käyttöön jo talvella.

Kieritä huivi turbaaniksi ja korvaa sillä pipon käyttö leudossa säässä.

Läpikuultoa

PI119 muoti 2

Kevättalven loskakelit ovat lähempänä kuin muistammekaan. Tulevan kevään trendikkäin sadetakki on läpikuultava, joten se ei peitä alla olevia vaatteita ja tyyliä. Sadetakki suojaa viimalta ja on yllättävän lämmin yllä, kun kerrostat sen oikein.

Farkkujen uusi muoto

PI119 muoti 3

Klassinen farkkutyyli sopii mihin tahansa tilanteeseen.

Tulevan kevään farkkumuoti on lahkeista levenevää ja vajaamittaista. Tyttömäiset muotifarkut on helppo yhdistellä kaikkien jalkineiden, yläosien ja asusteiden kanssa. Vain mielikuvitus on rajana!

Kerrosta kepeästi

PI119 muoti 4

Lopputalvesta kaipaa jo neuleiden sijaan hiukan kevyempää ilmettä ylle. Kun kerrostat rohkeasti hyvin laskeutuvia alaosia, mekkoja ja puseroita keskenään, vilukissakin on tyytyväinen.

Laskeutuvat materiaalit ovat imartelevia kaikille vartaloille. Päätä vain mitä kerrosta korostat eniten vahvalla värillä vai korostatko kaikkia kerroksia eri värein.

JULKAISTU   30.1.2019TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Konsta Leppänen

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?