Uusi upea tyyli - näin ilme muuttuu hiusvärillä ja meikillä

Neljä K-Citymarketin kosmetiikkamyyjää pääsi L’Oréalin järjestämään muuttumisleikkiin ja sai uutta ilmettä meikkiinsä ja hiuksiinsa. Katso ennen- ja jälkeen-kuvat ja inspiroidu!


Lisää uskallusta muuttumisleikistä

ENNEN JALKEEN katriina

Katriina Alanen, 34, kosmetiikkaosaston vastaava myyjä, K-Citymarket Ylöjärvi

”Hiukseni värjättiin muuttumisleikissä entistä punaisemmiksi ja latvoja tasattiin. Sitten hiuksiin tehtiin kuohkeat laineet. Sain myös aivan ihanan meikin: tosi hienot silmänrajaukset ja täyteläistävää huulikiiltoa. Tosi upea look vaatteita myöten! Muuttumisleikki oli uskomattoman hieno kerran elämässä -kokemus, joka jää mieleen. En koskaan voita arvonnoissa, joten itkin ilosta, kun sain tietää, että pääsen mukaan.

Sain toisilta ammattilaisilta hyviä vinkkejä, joita voin hyödyntää työssäni asiakkaiden kanssa. Aion kokeilla ainakin muotovaahtoa ennen hiusten föönausta ja lämpörullakiharoita, joita en ole ennen testannut itse. Mukaan tarttui myös enemmän uskallusta vaatteiden valintaan ja silmänrajausten tekoon. Meikkaajan tekemät rajaukset sopivat minulle todella hyvin.

pirkka muuttumisleikki juttukuva4

Hoidan tunnollisesti ihoani ja tykkään siitä. Etsin paljon tietoa ja katson ihonhoito- ja meikkivideoita työhöni liittyen. Menevien kaksosten äitinä en aina ehdi meikkaamaan arjessa, mutta sheet maskit ovat väsyneen ilmeen pelastus. Olenkin kasvonaamioiden suurkuluttaja.

Työssäni kauneusosastolla yleisimmät kysymykset asiakkailta ovat, miten valita oikea meikkivoidesävy, millaista päivävoidetta kannattaisi käyttää ja miten hoitaa hiuksia. Osaan kartoittaa hyvin kysymällä, mikä sopii asiakkaalle ja pystyn siten neuvomaan oikeat tuotteet.”

Katriinan suosikkituotteet:

tuotteet Katriina uusi2

 1. L’Oréal Full Resist -shampoo ja hoitoaine
 2. L’Oréal Paris Revitalift Filler Replumping Tissue Mask
 3. L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim 01 Intense Black -silmänrajaustussi

Hyviä vinkkejä meikkivoiteen valintaan

ENNEN JALKEEN3 *Lea Siltanen, 59, myyjä kosmetiikkaosastolla, K-Citymarket Pirkkala *

”Annoin muuttumisleikissä ammattilaisille vapaat kädet yhdellä ehdolla: toivoin, ettei hiuksiani värjätä punaisiksi. Hiukseni saivat hieman uudenlaisen mallin ja ne värjättiin kauttaaltaan kullanvaaleiksi. Väristä tuli mielestäni onnistunut. Sävy on L’Oréal Paris Excellence Creme 9 Light Blond. Lyhyet hiukseni myös kammattiin uudella tavalla.

pirkka muuttumisleikki juttukuva1

Itse en ikinä laittaisi niitä noin, mutta lopputulos oli hyvä! Sain päivän aikana hyviä meikkivinkkejä. En juuri meikkaa arkisin, vaan käytän lähinnä ripsiväriä, poskipunaa ja kulmakynää. Nyt osaan valita paremmin oikean sävyn meikkivoiteesta, jota käytän vain juhlissa. Hiuksia tietysti pesen, föönaan ja kiharran. Käytän muotoiluun muotovaahtoa, geeliä ja hiuskiinnettä. Ihonhoitorutiinini on yksinkertainen: puhdistan ihoni misellivedellä ja käytän päivävoidetta ja silmänympärysvoidetta.”

Lean suosikkituotteet:

tuotteet Lea2

 1. L’Oréal Paris Million Lashes Feline -ripsiväri
 2. L’Oréal Paris Brow Artist Designer -kulmakynä
 3. L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age -päivävoide

Ainutlaatuinen kokemus

ENNEN JALKEEN4

*Sanna-Mari Topio, 24, myyjä kosmetiikkaosastolla, K-Citymarket Rauma *

”Lähdin mukaan muuttumisleikkiin, koska ajattelin, että se on ainutlaatuinen kokemus, ja sitä se oli. Halusin myös murtaa stereotypiaa tietynnäköisistä malleista ja näyttää, miltä K-Citymarketin myyjät näyttävät. Luotin täysin muutosta tekeviin ammattilaisiin, mutta toivoin, ettei hiuksiani leikata ihan lyhyiksi. Niistä lähti mittaa varmasti 10-15 senttiä ja olin tulokseen tyytyväinen. Lisäksi hiukseni värjättiin suklaanruskeiksi.

Päivä täytti odotukseni ja enemmänkin. Tiimi oli tosi ihana ja tunnelma oli lämmin. Tykkäsin myös meikistä, joka oli kevyt ja sopi tyyliini kuvauspäivänä. Löysin kuvauksista myös uuden huulikiiltosuosikin: se antaa kivasti väriä, täyteläistää huulia ja pysyy jopa maskin alla! Olen innokas ihonhoitaja ja meikkaaja. Seuraan trendejä ja katson meikkivideoita YouTubesta. Saan kulumaan juhlia varten meikkaamiseen useita tunteja! Arkena käytän aina kevyttä meikkivoidetta, ripsiväriä ja huulikiiltoa tai -punaa sekä piirrän silmänrajaukset. Kauneudenhoito on tärkeä osa arkeani.

Asiakkaat kysyvät päivittäin apua tuotteiden valintaan. Suosittelen heille usein omia suosikkejani, jos ne vain sopivat asiakkaan iholle ja toiveisiin.”

Sanna-Marin suosikkituotteet:

tuotteet Sanna-Mari2

 1. L’Oréal Paris Telescopic -ripsiväri
 2. L’Oréal Paris Infaillible 24 h Fresh Wear -meikkivoide
 3. L’Oréal Paris Brilliant Signature Plump Lipgloss sävyssä 410 I Inflate

Vinkkejä rohkeampaan meikkiin

ENNEN JALKEEN1 Alevtina Hartikainen, 48, myyjä kosmetiikkaosastolla, K-Citymarket Länsikeskus Turku

”Toivoin hiuksiini pientä päivitystä, mutten halunnut mitään radikaalia muutosta. Hiukseni vaalennettiin, ja niitä leikattiin hieman. Olen tyytyväinen tulokseen ja muutkin ovat kehuneet sitä. Aiemmin olen suoristanut hiukseni joka päivä suoristusraudalla, mutta nyt yritän välttää sitä, etteivät hiukset menisi huonoon kuntoon.

pirkka muuttumisleikki juttukuva2

Sain muuttumispäivästä hyviä vinkkejä meikkiin. Olen alkanut käyttää highlighteria silmien sisänurkissa: se korostaa kauniisti silmiä ja niiden väriä. Lisäksi käytän nyt rohkeammin kirkkaanpunaista huulipunaa, josta aiemmin mietin, sopiiko se minulle. Meikkaan joka päivä ja käytän arjessa meikkivoidetta, ripsiväriä, kulmakynää, highlighteria ja huulipunaa. Hoidan ihoani huolellisesti aamuin illoin. Yritän kokeilla mahdollisimman paljon erilaisia kosmetiikkatuotteita, jotta osaan kertoa niistä asiakkaille. He kysyvät päivittäin paljon vinkkejä ihonhoitotuotteiden ja meikkien valintaan.”


Alevtinan suosikkituotteet:

tuotteet Alevtina2

 1. L’Oréal Paris Air Volume -maskara
 2. L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol -yöseerumi
 3. L’Oréal Paris Age Perfect Refreshing -kasvovesi
JULKAISTU   8.10.2021TEKSTI   Hanna PesonenKUVAT   Eero Kokko

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?