Tyyli Skotlannin nummilta

Kerrosta vaatteita ja kääriydy lämpimiin neuleisiin. Raikkaasta syyssäästä voi nauttia pukeutumalla oikein. Katso vinkit sekä naisen että miehen syystyyliin!

Viileän tullen

Vilusta ei tarvitse kärsiä syksyn edetessä, kun kääriydyt lämpimiin neuleisiin ja kerrostat vaatteita. Rouheapintaisia villakangastakkeja elävöittävät erilaiset ruutukuosit. Nauti raikkaasta syyssäästä!

Pehmeitä pintoja

syksyn pukeutuminen 2 Palmikointi, pörröisyys, puuvillan sileys ja erilaiset kuosit tuovat syksyn tyyliin särmää. Jalkineiden pehmeät vuorikankaat houkuttelevat viihtymään ulkona mahdollisimman pitkään. Pese neuleet aina nurinpäin ja seuraa tarkkaan pesuohjeita, niin saat vaatteesi kestämään käytössä pitkään.

Luontoon ja kaduille

syksyn pukeutuminen 3

Ulkoilutakit ja ulkoilujalkineet ovat nyt katumuodin kärjessä. Työpäivän päätteeksi voit lähteä samassa asussa vaikka luontoretkelle. Takkien ja jalkineiden tekniset materiaalit pitävät lämpimänä säässä kuin säässä ja kestävät käytössä. Satsaa laatuun, ja ulkoiluvaatteesi ja jalkineesi säilyvät hyvinä vuosia.

Syksyn jatkajat

syksyn pukeutuminen 4 Kerrostamalla neuletakkeja ja kaulaliinoja voit jatkaa lempipuseroittesi tai toppiesi käyttöä pitkälle talveen saakka. Kiedo yllesi trendikkään pehmeitä ja murrettuja sävyjä sekä kietaise kaulaasi ihana lämmin neulehuivi.

Kuvauspaikka Tapiola Golf

Lue lisää:

JULKAISTU   30.9.2020TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Karoliina Jääskeläinen

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?