PI318 muoti 1 Janita Autio

Kevätmuodin aikahypyt

Kevätmuoti tarjoaa jokaiseen makuun trendikkään tyylin. Nyt hypätään vuosituhannen vaihteeseen, ja jopa 70-luvulle saakka. Sallitaan hillityt klassikot, retro, naisellinen herkkyys ja tuodaan vyötärö esille.

Herkkyys puhuttelee

Kevään tullen yksi on varmaa: kukkien paluu vaatteisiin. Kevään kukkakuosit valloittavat herkkyydellään ja pienillä yksityiskohdillaan.

Naisellinen ja romanttinen kukkakuosi korostuu upeasti levenevillä hihansuilla ja ruseteilla. Pienen modernin mausteen saat sporttisilla, näyttävillä asusteilla.

PI318 muoti 4

Hillityt klassikot

Raidat ja ruudut näkyvät kevään trendeissä, ja niitä jopa sekoitetaan keskenään. Jos kuitenkin luotat yksinkertaisempaan tyyliin, valitse toimivat klassikot omissa mielisävyissäsi ja pidä tyyli hillittynä.

Yksinkertainen, pystyraitainen pusero imartelee kauniisti vartaloa ja luo pidemmän ilmeen. Raitapuseron parina mukavat ja joustavat farkut ovat ehdoton klassikko. Valitse kenkiin pehmeyttä tuova nuden sävy ja asusteisiin pyöreää muotoa. Näin kokonaisuus on hillitty, mutta harkittu.

PI318 muoti 2

Huomio vyötäröön

Kauniisti laskeutuvat puserot imartelevat jokaista vartaloa. Nyt puserot puetaan hameiden ja housujen alle. Se korostaa naisellista vyötäröä ja pidentää jalkoja.

Rento farkkukin taipuu tyylikkääksi, kun puet sen puolihameen kanssa ja sujautat puseron helman piiloon. Korkkarit vaihdetaan trendikkäisiin raitatennareihin ja laskeutuva poncho lämmittää. Poncho on äärimmäisen trendikäs kevään tullen ja korostaa vartalon pitkiä linjoja.

PI318 muoti 3

Ylväästi retro

Menneet vuosikymmenet näkyvät vahvasti kevään trendeissä, ja varsinkin 70-luku sekä vuosituhannen vaihdetta liippaavat vuodet inspiroivat kevättä.

1970-luvun solmuvärjäys kuuluu kevääseen, kun se yhdistetään vuosituhannen vaihteen tyyliin. Tämä reipas ja raikas trendi sopii kaikenikäisille, kun sävyt ja kuosit pidetään harmonisena. Vähemmän on enemmän.

Kuvien vaatteet K-Citymarket, kengät K-Citymarket ja Kookenkä, korut K-Citymarket.

JULKAISTU   28.2.2018TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Janita Autio

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?