Trendikäs sykerönuttura on nopea ja helppo kesäkampaus

Ysärin hiustrendeista helpoin ja hauskin on sykerönuttura. Hittikampaus toimii täydellisesti ja antaa lisäpäiviä pesujen väliin.

Jätä kasvoja kehystävät hiusosiot kauniisti laineille eteen, ja kokoa osa hiuksista yhdellä tai kahdella ponnarilla ja pinneillä ylös kiinni. Hiustyyli sopii jopa aivan polkkamittaisille hiuksille.

Näin teet sykerönutturan

  1. Harjaa hiukset kevyesti. Erota etuhiuksista kaksi noin 3-4 cm levyistä osiota. Suihkuta niihin lämpösuojaa ja vedä ne suoristusraudan läpi. Käännä rautaa samalla kevyesti, jolloin hiuksiin syntyy pehmeä laine.
  2. Suihkuta hiuksien tyveen reilusti kuivashampoota. Suihkauta kuivashampoota myös etummaisiin hiusosioihin, jotta saat niihin mattaisen pehmeän rakenteen. Kuivashampoo antaa hiuspohjalle kunnolla volyymia, tekee hiuksista paksumman näköiset ja häivyttää hiusten rasvaisuutta.
  3. Hiero ja työstä hiustyveä kuivashampoon suihkutuksen jälkeen, jolloin se levittyy sinne kauttaaltaan. Voit lopuksi suihkaista sitä myös kevyesti latvoille tuomaan kuohkeutta, ja saat pitoa nutturaan.
  4. Älä enää harjaa hiuksia, vaan kerää ne päälaelle korkeaksi ponnariksi ja kiedo kiinni. Jätä laineille taivuttamasi etummaiset hiusosiot pois ponnarista. Kun et harjaa hiuksia, ponnarista tulee mukavan rouhea. Trendikkyys tulee sileiden etuhiusten ja rouhean ponnarin yhdistelmästä.
  5. Kun hiukset on kiedottu ponnarille, kiinnitä latvat vapaasti ja sotkuisesti kiinni ponnarin ympärille sykerömäiseksi sotkunutturaksi.
  6. Harjaa lopuksi etuhiukset pehmeän sileiksi ja viimeistele kampaus hiuskiinteellä.

Käytetyt tuotteet:

JULKAISTU   29.5.2021TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Johanna Myllymäki

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?