Taltuta talven pimeys: Pukeudu raikkaaseen siniseen

Taltuta talven pimeys raikkailla sinisen sävyillä sekä kukka- ja ruutukuosilla. Kun vielä maustat asuasi rennoilla asusteilla, tyyli säilyy raikkaana.

Kuvassa yllä pitkähihainen mywear-kukkamekko 39,95 € ja valkoiset mywear-varsitennarit 19,99 €, K-Citymarket. Jakku kuvausrekvisiittaa.

Kukoista arjessa

PI4 21 muoti 2

Läpikuultava sifonkipusero on kaunis pari yksivärisille housuille, farkuille tai hameelle sekä arkeen että juhlaan. Pue puseron alle keväällä pitkähihainen aluspaita tai alustoppi, niin pysyt lämpimänä.

Läpikuultava fire&glory-kukkapusero 26,95 €, suurimmat K-Citymarketit. Iberon korvakorut, K-Citymarket. Housut kuvausrekvisiittaa.

Hyppää ruutuun

PI4 21 muoti 3

Klassinen ruutukuosi on aina toimiva pari yksivärisille vaatteille. Kokeile myös yhdistää keskenään eri kuoseja, kuten ruutua ja kukkaa. Mitä kirkkaammat värit, sitä näyttävämpi kokonaisuus.

Vaaleansininen fire&glory -pusero 16,99 €, suurimmat K-Citymarketit. Nilkkamittaiset mywear-ruutuhousut 29,95 €, -lippalakki 5,99 €, -paperinarukassi Puro 24,95 €, -canvastennarit 19,99 €, harmaat mywear-sukat 9,99 €/5 paria/pkt ja Iberon korvakorut, K-Citymarket.

Kuvauspaikkana ravintola Yes Yes Yes , Helsinki

Lue lisää:

JULKAISTU   30.3.2021TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Karoliina Jääskeläinen

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?