Puoliksi kiinnitetty kampaus pelastaa huonon hiuspäivän

Jos kampaamokäynti jäi kesällä väliin, turvaudu kurittomat kutrit kesyttäviin kampauksiin. Pehmeät laineet piilottavat ylikasvaneen hiusmallin.

Puoliksi kiinnitetty kampaus on trendikäs ja piilottaa ylikasvaneen hiusmallin.

Päällimmäisten hiusosioiden kieputtaminen pehmeästi takaraivolle onnistuu jokaiselta kotikampaajalta. Upeaa muhkeutta saat hentoihinkin hiuksiin rakennesuihkeella. Suihke on niin tehokas, ettei kesän kurittamia hiuksia tarvitse edes tupeerata. Boheemin romanttinen kampaus taipuu niin arkeen kuin juhlaan. Lisää kieputusten lomaan hiuskoristeita, ja kampaus muuntuu välittömästi upeaksi juhlakampaukseksi. Kukaan ei arvaa kampaamokäynnin jääneen väliin!

helpot hiuslookit kurittomat kutrit juttukuva

Näin teet kampauksen

  1. Lisää kuiviin hiuksiin muotoilu- tai lämpösuojasuihke. Valitse muotoilusuihke, jos hiuksesi ovat piikkisuorat ja lasimaiset. Karheille ja kihatuville hiuksille riittää lämpösuoja. Suihkuta kauttaaltaan hiusten pituuksiin ja harjaa hiukset läpi.
  2. Aloita pehmeiden laineiden teko osioittain alemmista hiuksista, ja siirry päällimmäisiin hiuksiin. Kieputa osiot raudan ympärille aina kasvoista pois päin. Näin saat kampaukseen tuleville kieputuksille luonnollisesti hyvän pohjan. Kun kaikki hiukset on kiharrettu, suihkuta tyveen sekä pituuksiin rakennesuihketta. Tämän jälkeen voit harjailla laineita auki sekä hieroa sormin hiustyveä, jotta saat volyymiä esiin ja rakennesuihkeen työstettyä hiuksiin.
  3. Ota pieniä osioita päällimmäisistä hiuksistasi, ja kieputa osiota palmikolle. Vie kieputettu hiusosio takaraivon keskiosaan, ja kiinnitä pinnillä. Tämän jälkeen voit pehmentää ja “löysentää” kieputettua osiota sormin, jotta saat lisää volyymia ja rouheutta.
  4. Nappaa hiusosioita aina eri puolelta päätä, jotta voit kiinnitellä ne kauniisti limittäin pinneillä. Jätä aivan viimeiseksi kasvoja lähinnä olevat hiukset, jotta ne asettuvat pehmeästi kieputusten päälle kampauksen sivuilla sekä takaosassa.
  5. Lopuksi varmistele tarvittaessa lisäpinnein kampausta ja pehmentele sormin kuohkeutta esiin. Kampaus ei vaadi erikseen hiuskiinnettä, ja kutrit pysyvät kauniin liikkuvina ja pehmeän kosketeltavina. Laineet itsessään jopa paranevat seuraavaan päivään. Kun avaat kieputukset, sinulla on kauniit laineet vielä seuraavanakin päivänä!

Käytetyt tuotteet:

JULKAISTU   19.7.2020TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Johanna Myllymäki

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?