PI9_19_muoti1

Pukeudu ruskaan!

Murretut sävyt ja erilaiset ruutu- ja eläinkuosit tekevät tämän syksyn muodista herkullisen retroa.

Murretut oranssit, keltaiset ja ruskeat eli perinteiset ruskan sävyt ovat nyt syksyn trendivärejä. Ne tuovat seepiamaisella tunnelmallaan retron esiin ja vievät pukijan 70-luvun huolettomuuteen.

Ruutukuosit ja tummat sävyt

PI9_19_muoti2

Pue ruutukuoseja hillityn tyylikkäästi tummien neutraalien sävyjen kanssa tai sekoittele eri ruutukuoseja keskenään. Kun kuosi pysyy ruutuna, kokonaisuus on trendikkään rauhallinen.

Käärmekuosi päästä varpaisiin

PI9_19_muoti4

Tänä syksynä käärmekuosia ei ole vain jalkineissa, vöissä ja laukuissa, vaan myös vaatteissa. Kuosi toimii päästä varpaisiin asti, mutta rohkeampi pukeutuja yhdistää käärmekuosinsa trendiväriin, kuten keltaiseen, tai kokonaan toiseen kuosiin.

Pantteria ylle

PI9_19_muoti3

Trendikkäimmän otteen pantterikuosiin saa yhdistämällä sen hillitympään ruutuun sekä maustamalla sitä ruskean eri sävyillä. Vaatteiden kerrostaminen kuuluu syksyyn, ja jokaisen asun alle voi pukea tyylikkään poolon tai päälle neuletakin. Lämmintä ja trendikästä.

*Muoti kuvattiin K-Kampuksella, K-ryhmän uudessa päätoimitalossa Helsingin Kalasatamassa. Energiatehokkaassa ja tekoälyä hyödyntävässä rakennuksessa on yli 1 800 työntekijää. *

JULKAISTU   28.8.2019TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Eero Kokko

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?