Näin teet pronssinhehkuisen kesämeikin: anna päivetyksen hehkua

Korosta kauniisti päivettynyttä ihoa, mutta älä peitä sitä meikillä. Ruskean ja pronssin sävyt korostavat päivetystä ja sopivat kaikille kasvoille.

Anna ihon kuultaa hehkuvana ja lisää luomille kevyesti silmiä kirkastavaa hohdetta. Jätä huulet kauniin nudeksi, se imartelee muuta meikkiä.

Näin teet meikin

  1. Kosteuta kasvot hyvin ennen meikkausta ja levitä kasvoille myös aurinkosuoja. Anna voiteiden asettua muutaman minuutin ennen meikin levitystä.
  2. Levitä kasvoille kevyesti bb-voidetta tasoittamaan ihon sävyä. Levitä toinen kerros lisäpeittoa tarvitseviin kohtiin. Jätä iho muuten mahdollisimman kuulaaksi meikistä. Oma iho ja varsinkin pisamat saavat kuultaa luonnollisena. Levitä voidetta myös silmäluomille, se toimii silmämeikin pohjustuksena ja tasoittaa luomien sävyä.
  3. Sipaise aurinkopuuteria kasvojen sivuille kauttaaltaan, leuan alle ja kevyesti dekolteelle. Tämä kehystää kauniisti kasvoja. Levitä lisäksi poskiluille sekä sipaisu otsalle ja nenänvarteen, se luo vaikutelmaa luonnollisesti päivetyksestä ja korostaa sitä.
  4. Ota luomiväripaletista viileä mattaruskea ja täytä ja viimeistele kulmakarvat. Luomivärin viileä mattasävy sopii myös kulmille. Tee pieniä karvamaisia vetoja omien kulmien sekaan täyttämään kulmia ja antamaan niille ryhtiä.
  5. Levitä vaaleaa luomiväriä silmien sisänurkkiin, liikkuvalle luomelle ja hieman kulmaluulle - tämä voi olla myös helmiäistä. Lisää hohtavaa kuparin sävyä luomivakoon, ja häivytä kevyesti luomivaon ylä- ja alapuolelle, jotta siitä tulee pehmeän utuinen. Levitä sävyä kevyesti myös alaluomille. Viimeistele silmämeikki vedenkestävällä ripsivärillä.
  6. Valitse nuden sävyinen kosteuttava huulupuna. Levitä sävyä huulille korostamaan ja tuomaan huuliin kiiltoa. Levitä samaa huulituotetta kevyesti poskille poskipunan sijaan. Nuden nävy toimii kauniisti päivettyneillä kasvoilla. Kevyt kiilto korostaa kasvoja, ja vie vuosia ilmeestäsi. Kesän kaunein meikki on valmis!

meikki juttukuva

Tuotteet:

BB-voide: Lumene NORDIC-C Valo Heleyttävä BB-voide SK 20

Luomiväripaletti: Maybelline The Blushed Nudes luomiväripaletti

Aurinkopuuteri: Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer

Vedenkestävä ripsiväri: Loreal Paris Paradise Extatic Waterproof Black

Huulituote: Labello Crayon Lipstick Rosy Nude

JULKAISTU   5.7.2020TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Johanna Myllymäki

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?