kestokassiniksit paakuva

Parhaat niksit kestokasseille

Mitkähän ovat ultimaattisen parhaat kestokassiniksit? Katso TOP10-ideat kekseliääseen kestokassien kierrätykseen!

Niksi-Pirkka kokosi suomalaisten keksimät parhaat niksit kestokassien hyödyntämiseen. Huom, juttu sisältää myös huumoria!

1. Hauva kyytiin

Kestokassi on mainio myös pienen koiran kantokassina. Laitan kassin pohjalle koiran pedin.

2. Varmasti mukana

kestokassi-mukaan Unohtaako puoliso kestokassin aina kotiin tai autoon? Laita kassi lähtiessä roikkumaan kaulaan, niin ei unohdu!

3. Poletti tallessa

Kiinnitä kärrypolettisi kestokassisi sankaan. Näin se kulkee aina mukana.

4. Kassipaketti autoon

niksi-kassipaketti Taittele yhteen kestokassiin erikokoisia kasseja ja vie kassi autoon. Näin sinulla kulkee kasseja mukana ja voit valkata aina tilanteen mukaan sopivan kassin.

5. Pyykkikori

Kestokassi toimii ostoksien kantamisen lisäksi myös kätevänä pyykkikorina. Se on kevyt, kestää kosteutta ja käytön jälkeen menee pieneen tilaan. Kun otat kestokassin molempiin käsiin, isonkin perheen pyykit siirtyvät vaivatta pyykkitupaan.

6. Marjametsän pelastus

Kun olet marjassa, laita ämpäri kestokassiin ja ei hätää, vaikka kompastuisit: marjat kaatuvat kassiin ja ei kun kaadat ne uudestaan ämpäriin takaisin. Koettu monta kertaa.

7. Ompelukoneen suoja

kestokassit-hyotykayttoon Pirkan kestokasseista saa ihanat suojahuput ompelukoneelle. Leikkaa vain pohja pois, jätä sentti pohjan reunoista jäljelle tukemaan hupun muotoa sekä pidemmät sangat. Sen jälkeen ompele tai nido yläkulmat lyhyempiin kahvoihin saakka. Jätä reikä kahvojen keskelle koneen nostokahvaa varten.

8. Kierrätä kauniisti

kestokassiniksi-kierrata-kauniisti Ostin kaksi Pirkka-kestokassia ja leikkasin toisen niistä keskeltä kantokahvojen välistä kahtia. Käänsin kahtia leikatun kassin päädyt vastakkain ja teippasin ne kevyesti läpinäkyvällä teipillä yhteen. Leikkasin puolikkaiden pohjalle sopivan kokoiset pahvit tukemaan pohjaa. Laitoin yhteen teipatun kassin ehjän kassin sisään ja teippasin sen vielä reunoista yhteen. Laitoin lokeroihin käytetyt muovikassit, niin itse kassi pysyy puhtaana. Näin sain sisustukseeni sopivan kierrätyspisteen esimerkiksi lehdille ja muoville.

9. Kestokassit arkkupakastimeen

kestokassitpakkasessa2 Arkkupakastimesta ei koskaan tahdo löytää haluamaansa pakastetta. Ota avuksi kestokassit. Laita punakuvioiseen punaiset marjat, sinikuvioiseen mustikat ja mustaherukat, harmaaseen vaikka lihat jne. Nostat vain kassia ja saat haluamasi pakasteen ilman penkomista.

10. Kierrätä vaate kestokassiksi

Saat helposti uuden kestokassin ompelemalla topin alareunan kiinni.

Kaikki nikseistä

JULKAISTU   18.6.2019TEKSTI   Tyttielina Kujala

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?