Niksi-Pirkka sticker

Paluu arkeen on kaikkea muuta kuin harmaa!

Valitse rentoja vaatteita, joissa on voimakas väri. Näin saat näyttävän mutta mukavan tyylin, joka sopii sekä toimistolle että etätöihin.

Pörröinen violetti neule on syksyn herkullisin lämmike. Ellen Tracy -pooloneule 39,95 € ja -housut 44,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Musta mywear-shopperi 34,95 € ja -puhelinlaukku 19,99 € sekä Ibero- hiuspanta, K-Citymarket.

Pysähdy punaisiin

PI821 muoti2 Punainen väri antaa voimaa arkeen. Kokopunaisessa asussa paluu toimistolle on näyttävä! Syksyllä trendikkäin sävy taittaa hieman viininpunaiseen. Pehmeyttä asuun tuovat vaatteiden mukavat materiaalit ja mallit: joustavat housut, laskeutuva paitapusero ja rennon tyylikäs neuletakki.
Mywear-kukkapusero 19,99 €, -neuletakki 26,95 €, -stretchhousut 26,95 € ja -joustonilkkurit 59,95 €, K-Citymarket.

Mustaa valkoisella

PI821 muoti3 Bleiseri, liivi ja hame ovat klassisia työvaatteita, mutta kokeile pukea ne uudella tavalla. Sujauta neuleslipoveri hihattomaksi lämmittäjäksi bleiserin alle. Pue niiden kanssa naisellinen vekattu hame ja nuorekkaat varsitennarit.
Musta Ellen Tracy -bleiseri 54,95 € ja harmaa fire&glory-neuleslipoveri 24,95 € ja mywear-tennarit 34,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Musta mywear-vekkihame 39,95 €, käärmekuosinen Ibero-hiuspanta ja -korvakorut, K-Citymarket.

Neuletakin uusi ura

PI821 muoti4 Tee neuletakista tyylikäs osa työasua. Soinnuta sävy sävyyn tai sekoita väripakka! Neuletakin pitkä versio lämmittää. Kun puet sen alle mustaa päästä varpaisiin, saat hyvällä tavalla univormumaisen asun ja neuletakin räväkkä väri korostuu. Sinapinkeltainen näyttää upealta tummien perussävyjen kanssa. Mywear-punosneuletakki 39,95 €, -stretch-housut 29,95 €, -neulepoolo 19,99 €,-maiharit 59,95 €ja -puhelin-/lompakkolaukku 19,99 €, K-City-market.

3 × valkea syksy

valkea syksy

Valkoinen neule mielletään kesävaatteeksi, ja moni hautaa värin kaapin perälle syksyllä. Valkoinen on kuitenkin trendikäs myös syyskaudella. Pue poolo farkkujen tai hameen pariksi tai kotelomekon alle. Mywear Lisa -neule 19,99 €, K-Citymarket.

Valkea neuletakki raikastaa syksyn mausteisia, murrettuja ja tummia sävyjä. Lyhyt, koristeellinen malli on helppo pukea lämmikkeeksi hihattoman mekon tai haalarin päälle. Fire&glory-neuletakki 36,95 €, valikoidut K-Citymarketit.

Valkoiset tennarit ovat perinteisesti kesän hitti, jotka raikastavat joka asun. Kun tennareissa on vuori, ne lämmittävät pitkälle syksyyn. Pinnan voi pyyhkäistä puhtaaksi. Vuorilliset mywear-varsitennarit 34,95 €, valikoidut K-Citymarketit.

Kuvauspaikka Clarion Hotel Helsinki

JULKAISTU   31.8.2021TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Eero Kokko

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?