Sähköauton latausta K-latauspisteellä. Kuvaaja Petri Mulari

Näin lataat sähköauton K-lataus-asemalla

K-Lataus-asemalla voit ladata sähköauton vaikka kauppareissun yhteydessä. Lataaminen K-Lataus-sovelluksella on helppoa.

OLETHAN JO LADANNUT K-Lataus-sovelluksen, jolla voit hoitaa kaikki sähköauton lataamiseen liittyvät käytännön asiat: esimerkiksi latauksen aloittamisen ja lopettamisen, pikalatauksen maksamisen, K-Lataus-verkoston latausasemien sijaintien tarkistamisen sekä vapaiden latauspisteiden tarkistamisen?

Lataaminen K-Lataus-verkoston pikalatauspisteellä on 2. toukokuuta alkaen maksullista. Voit maksaa latauksen joko K-Lataus-sovelluksella tai tilaamalla käyttäjätiliin liitettävän veloituksettoman K-Lataus-tunnisteen.

Lataaminen onnistuu myös aiemmin tilatulla tunnisteella, kun päivität tilin tietoihin maksukortin numeron.

Lataaminen pikalatauspisteellä maksaa K-Latauksen rekisteröityneelle käyttäjälle 0,20 € / minuutti, ja lataaminen kerryttää Plussa-pisteitä. Lataaminen peruslatauspisteellä on rekisteröityneille käyttäjille maksutonta.

Rekisteröitymättömille käyttäjille lataaminen onnistuu kertamaksulla K-Lataus-mobiilisovelluksen tai K-lataus.fi-sivuston kautta.

Rekisteröitymättömät käyttäjät maksavat lataamisesta pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti + 1 € aloitusmaksun, ja lataamisesta peruslatauspisteillä vain 1 € aloitusmaksun.

Lataamisen voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla (Visa, Mastercard) ja kortista riippuen credit- tai debit-ominaisuudella.

K-Lataus-sovellus on ladattavissa Applen App Storesta ja Googlen Play Storesta. Sovellusta voi käyttää myös verkkoselaimella.

SÄHKÖAUTON LATAAMINEN K-LATAUS-SOVELLUKSELLA on helppoa.

Navigoi paikalle käyttämällä sovellusta. Tunnistaudu sitten latauspisteellä sovelluksella tai K-Lataus-tunnisteella ja kytke latauskaapeli.

Lataus alkaa automaattisesti, kun tunnistautuminen on onnistunut ja kaapeli on kytketty oikein. Lataus loppuu, kun irrotat kaapelin.

K-Lataus-asemalla voit ladata sähköauton vaikka kauppareissun yhteydessä. Vuoden lopussa voit ladata sähköautosi jo lähes 400 latauspisteellä, jotka sijaitsevat yli 70 K-kaupan yhteydessä.

Uusille latausasemille tulee pääsääntöisesti neljä peruslatauspistettä ja kaksi pikalatauspistettä, joten K-ryhmän latausasemat parantavat paikallisesti huomattavasti sähköautojen latausmahdollisuuksia.

K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on aina uusiutuvaa.

Lue lisää ja tarkista lähimmän K-Lataus-aseman sijainti.

JULKAISTU   2.5.2019TEKSTI   Eeva LauronenKUVAT   Petri Mulari

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?