PI5 kauneus hero

Näin teet kuulaan juhlameikin

Luonnollisuus on kevään kauneimman meikin salaisuus myös juhlapäivänä. Ida Jokikunnas vinkkaa, kuinka saat kasvot hehkumaan.

Tummat silmämeikit ja vahvat varjostukset eivät kuulu tähän kevääseen. Nyt kasvot hehkuvat raikkaina juhlassakin. __Ida Jokikunnas __ antaa vinkit luonnolliseen juhlameikkiin.

Tärkeintä kevään juhlameikissä on hyvin valmisteltu iho. Anna iholle tehokosteutta ja kirkkautta kasvonaamiolla ennen meikkausta joko edellisenä päivänä tai juhla-aamuna. Naamio kosteuttaa ja tasoittaa ihoa, jolloin meikki asettuu kauniimmin kasvoille.

Kun toiveena on luonnollisen ryhdikäs ilme, keskity ihon lisäksi kulmiin. Kauniisti viimeistellyt kulmakarvat nostavat ilmeen ja vievät vuosia kasvoilta.

Silmiin ei tarvita muuta meikkiä kuin hyvä ripsiväri. Kunnolla taivutetut ripset korostavat katsetta, joilloin ne antavat itsessään vaikutelman viimeistellystä silmämeikistä. Heleän sävyinen huulipuna tuo väriä kasvoille. Sama puna sopii myös poskipunaksi.

Kynsitrendit

Tee kynsien lakkaus rauhassa ja ajan kanssa juhlia edeltävänä päivänä.

Pastellinen, eri sävyjä hyödyntävä lakkaus on juuri nyt trendikäs. Lakkaa kynnet vuoronperään parilla kolmella samaa sävymaailmaa olevalla lakalla. Kokonaisuudesta tulee tyylikäs ja hieno.

Viimeistele kaunis juhlailmeesi tarrallisilla tekokynsillä. Korumaisuutta voi lisätä myös kynsiin. Sädehtivät tarralliset tekokynnet antavat käsille todellisen juhlatyylin. Aloita puhdistamalla kynnen pinta öljystä ja liasta. Kynsien kiinnittäminen käy helposti.

Lisää vinkkejä kauneuteen:

JULKAISTU   6.5.2020TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Janita Autio

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?