Löydä kevyempi tapa kosteuttaa

Kesällä iho janoaa kosteutta. Kokeile kevyitä tuotteita ja kosteuta ihoa jo suihkussa. Löydä parhaat tuotteet juuri sinun ihollesi!

Kesällä paksut voiteet eivät houkuttele, mutta iho tarvitsee kosteutusta. Kokeile siis kevyttä tapaa hoitaa kasvoja. Geeliprimer eli -meikinpohjustaja on kevyt mutta tehokas tapa kosteuttaa ihoa. Sitä voi käyttää, vaikkei meikkaisikaan! Geeliprimer sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon ja silottaa ihon pintaa.

Toinen hyvä ja kevyt kesätuote on kasvosuihke, joka kosteuttaa, virkistää ja raikastaa ihoa. Sitä voi käyttää kasvoveden tapaan puhdistuksen jälkeen aamuin illoin ja myös kasvosuihkeena päivän mittaan. Kiva tuote myös auringonoton jälkeen!

Vartalon ihoa voit kosteuttaa jo suihkussa valitsemalla hellävaraisesti pesevän suihkugeelin. Kosteuttava pesutuote puhdistaa ihon muttei pese sitä liikaa ja siten kuivata ihoa.

*Urtekram Soft Wild Rose Body Wash -suihkugeeli 4,99 €, ja Lavera Hydro Sensation Face Mist -kasvosuihke 11,90 €, molemmat luonnonkosmetiikkaa. Lumene Invisible Illumination Dewy Glow Gel Primer -meikinpohjustaja 29,90 €. Tuotteet K-Citymarketeista tai valikoiduista K-Citymarketeista. *

Miksi ja miten kasvoseerumia kannattaa käyttää?

Seerumi eli tehotiiviste hoitaa eri ihopulmia tehokkaasti. Kevyttä tuotetta on ilo käyttää myös kesällä. Kaipaako iho kosteutta, kirkkautta vai silotusta? Hyaluronihappo kosteuttaa, C-vitamiini kirkastaa ja A-vitamiini eli retinoli silottaa. Maksimoi teho ja käytä aamulla yhtä seerumia ja illalla toista. Hyvä duo ovat C-vitamiini aamulla ja A-vitamiini illalla. Koska jälkimmäinen voi herkistää ihon UV-säteille, käytä päivisin aurinkosuojaa. Joskus iho reagoi seerumin aloitukseen näpyillä tai punoituksella. Älä säikähdä: se kertoo, että tuote tehoaa.

Tarvitset ainakin tämän!

hth

Aloe vera on kesän moniosaaja. Se kosteuttaa ihoa sekä hoitaa auringonpolttamia ja hyönteisenpistoksia. HTH 97 % Aloe Vera Gel 4,95 €, valikoidut K-Citymarketit.

Kesä tulee iholle

PI621 kauneus2

Kasvikuitukomposiitista valmistettu harja kulkee helposti mukana. Ibero Eko -hiusharja mini 6,50 €. 2 Hehkua iholle tuo roosa poskipuna. Gosh I’m Blushing Blush 002 Amour 13,50 €. Nestemäinen hiusten tehohoito selvittää takut ja antaa kiiltoa. L’Oréal Paris Elvital Dream Lenght 8 Seconds Water 7,75 €. Pinkki kynsilakka tuo kesän. Mavala Nail Color Cream 231 Cartagena 4,80 €. Hyväntuoksuinen käsidesi! Lumene Kosteuttava Käsidesinfiointi 4,29 €. Kotimainen luomuvoide imeytyy nopeasti. Taika Kosteuttava vartalovoide 5,90 €. Tuoksusuihke on ihanan kevyt. The Body Shop Pink Pepper & Lychee Hair & Body Mist 15,90 €. Paakuttomat ripset takaa Max Factor Clump Defy Mascara 19,90 €. 9 Geeliyövoide on superkosteuttaja. Nivea Hydra Skin Effect Night Gel-Cream 15,45 €. 10 Saunahetket kruunaa hiusnaamio. Herbal Essences Argan Oil of Morocco Repair Mask 5,99 €. 11 Mieto dödö torjuu hikoilua. L300 Antiperspirant Deodorant for Men 2,25 €. Kaikki tuotteet K-Citymarketeista tai valikoiduista K-Citymarketeista.

Lue lisää:

JULKAISTU   2.6.2021TEKSTI   Hanna PesonenKUVAT   Johanna Kinnari

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?