Muista kevään juhlien sankaria!

Äitienpäivä, valmistujaiset, koulun päättäjäiset. Tämäkin kevät on juhlien aikaa, mutta mitä lahjaksi sankarille? Tutustu verkkokaupan lahjaideoihin.

Poikkeuksellinen kevät pakottaa kekseliäisyyteen ja erilaisiin valmisteluihin myös juhlien kohdalla. Yksi asia on kuitenkin samanlainen kuin aikaisempina vuosina: juhlissa on aina sankari, jota juhlien vieraat haluavat muistaa.

Tänä vuonna lahjan ostaminen verkkokaupasta on helpompaa ja yleisempää kuin koskaan aikaisemmin. Verkkokauppojen määrä ja niiden tarjonta ovat kasvaneet.

Kokosimme lahjavinkkejä verkkokauppaan, josta saat lahjojen lisäksi juhlissa tarjottavat ruoat, juomat ja herkut: K-Ruoka.fi/verkkokauppa.

Muista: hyvä lahja on saajalleen ja myös antajalleen tärkeä, ikimuistoinenkin! Kurkkaa myös näiden verkkokauppojen valikoima, kun on lahjan hankkimisen aika:

Entä, tiesitkö näistä automerkkien verkkokaupoista:

Niistä löytyy perinteisten autotuotteiden lisäksi myös kaikkea muunlaista kätevää ja lahjaksikin sopivaa.

Jos juhlien sankarille on vaikea valita lahjaa, hanki K-ryhmän lahjakortti.

K-lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä: K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa, K-Marketeissa, Neste K -asemilla, K-Raudassa sekä Intersportissa, Budget Sportissa ja Kookengässä. Lahjakortin voi ostaa kaikista lahjakorttipalveluun kuuluvien ketjujen kaupoista.

JULKAISTU   1.4.2021TEKSTI   Tanja RinkinenKUVAT   Getty Images

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?