Korosta päivetystäsi luonnollisella meikillä

Alkusyksyn arkeen sopii helposti toteutettava meikki. Ida Jokikunnas vinkkaa, miten saat kesäisen päivetyksen hehkumaan luonnollisesti.


3 kysymystä kauneudesta

1. Millainen helposti toteutettava meikki sopii alkusyksyn arkeen?

"Iho on kesän jälkeen kauniisti päivettynyt, eikä se kaipaa paksua meikkiä. Kuori ja kosteuta kasvosi huolellisesti ennen meikkiä. Korosta päivetystä voidemaisella poskipunalla, joka tuo kasvoille raikkautta. Voidemaiset tuotteet levittyvät ja pysyvät puuterisia paremmin. Pieni määrä peitevoidetta tarvittaviin kohtiin riittää tasoittamaan ihon virheitä.

Huulimeikiksi riittää huulikiilto. Saat ilmeeseesi ryhtiä lisäämällä kulmatussilla vetoja omien kulmakarvojen sekaan tai kulmien aukkokohtiin. Viimeistele katse mustalla ripsivärillä, etkä tarvitse muuta silmämeikkiä. Voit käyttää samaa ripsiväriä kevyenä rajauksena yläluomilla. Nappaa ripsiväriä kapeaan siveltimeen ja piirrä rajaus aivan ripsien tyveen. Rajauksesta tulee luonnollinen, kun sävy on täsmälleen sama kuin ripsissä."

2. Miten herätän kuivan ihon hehkuun kesän jälkeen?

"Kasvojen kuorinta heleyttää ihoa ja auttaa hoitotuotteita imeytymään paremmin kasvoille.

Iho kaipaa ennen kaikkea kosteutta. Hellävarainen ihon kuorinta ja päivittäinen tehokosteutus palauttavat sen hehkun, ja meikki levittyy upeasti. Ihosi pääsee oikeuksiinsa, ja päivetyskin korostuu."

3. Miten saisin ryhtiä ja eloa väsyneeseen ilmeeseen?

"Huolitellut kulmakarvat ryhdistävät koko ilmeen. Nypi hajakarvat kulmiesi muotoa noudattaen. Tarvittaessa voit höylätä kevyesti kulmahöylällä kulmien yläpuolelta. Lisää siveltimellä väriä aukkopaikkoihin ja harjaa."

Lue lisää:

JULKAISTU   29.7.2019TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Janita Autio

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?