Kiitos luottamuksesta

Luottamus on ansaittava aina vain uudestaan, sanoo Keskon viestintäjohtaja Karoliina Partanen.

K-RYHMÄ ON JOKAISELLE suomalaiselle tuttu, mutta kaikki tuntevat meidät eri tavalla. Yksi ajattelee ensimmäiseksi rautakaupan myyjää, joka on neuvonut oikeanlaisen laatan valinnassa. Toinen näkee K:n verkkokauppatilauksen pahvilaatikoissa, joihin on valittu juuri oikean kypsyysasteen avokadot. Kolmas on ostanut Keskon osakkeita lapsenlapselle ylioppilaslahjaksi.

Kaikissa näissä kohtaamisissa on luottamus pelissä – joku luottaa meihin, ja me vastaamme siihen parhaamme mukaan.

Tuoreen Luottamus&Maine 2020 -tutkimuksen mukaan K-ryhmä on noussut luotetuimpien suomalaisten yritysten joukkoon.  Aineisto on kerätty korona-aikana, joten meihin on luotettu myös kriisin keskellä.

Luottamus on ansaittava aina vain uudestaan. Meille se tarkoittaa vähintään 1,9 miljoonaa kertaa päivässä

Data kertoo, että korona on opettanut meille uudella tavalla yhteisöllisyyden, turvallisuuden ja pysyvyyden merkityksen. Suomalaiset uskovat siihen, että me K-ryhmässä pidämme lupauksemme, välitämme ja kannamme vastuumme myös tässä poikkeuksellisessa ajassa. Tämä jos mikä on iso tunnustus, ja olemme siitä erittäin kiitollisia.

SAMALLA TIEDÄMME, ETTÄ jokainen kohtaaminen on mahdollisuus myös luottamuksen menettämiseen. Jos en saa toivomaani palvelua, ystäväni verkkokauppatilaus on myöhässä tai naapurin lapsenlapsen lahja menettää arvoaan, luottamus kokee kolauksen.

Luottamus on ansaittava aina vain uudestaan. Meille se tarkoittaa vähintään 1,9 miljoonaa kertaa päivässä, sillä näin monta asiakasta me päivittäin kohtaamme. Meille kertyy vuodessa varsin monta paikkaa osoittaa, että olemme luottamuksen arvoisia. Jokainen kohtaaminen on meille yhtä erityinen.

Kuka hän on?

Karoliina Partanen, Keskon viestintäjohtaja, joka rakastaa yhdessä tehtäviä asioita.

Onnen avaimet

Onni on pienisuuri tunne elämän temposta, hyvästä ruoasta ja läheisten hymyistä.

Alkutalven TOP 3

  1. Arjen hyvä flow
  2. Metsälenkit lasten ja koiran kanssa
  3. Sauna & pulahdus mereen
JULKAISTU   4.11.2020TEKSTI   Karoliina PartanenKUVAT   Kaisu Jouppi

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?