PI318 sisustus2 Johanna Kinnari

Luonnon väreissä

Terrakotan sävyt ja maavärit ovat tärkeä väritrendi vuonna 2018. Viherkasvit, käsin tehdyt esineet ja eläväiset luonnonmateriaalit luovat kotiin viihtyisyyttä ja rentoa kerroksellisuutta.

Mausteisia sävyjä

Sisustuksessa on nyt mausteisuutta ja maanläheisyyttä. Lämpimät punaruskeat ja terrakotat sävyt ovat kotoisen kutsuvia. Karheat ja patinoituneet puupinnat, käsintehty keramiikka, punasavi ja neulospinnat kuuluvat tähän tyyliin.

PI318 sisustus3

Maavärit ja kädenjälki

Luonnonmateriaalit, käsintehdyt esineet ja pieni epätäydellisyys sopivat nyt tyyliin. Mudanvärisessä tapetissa on siveltimenvetomainen kuviointi.

Uudista vanhat maljakot helposti kalkkimaalilla.

Tee itse koivuvanerista kätevä muistitaulu.

PI318 sisustus5

Vihreää, vihreää!

Tuo luonto sisälle. Runsas viherkasvien käyttö ja vihreät sävyt ovat edelleen ajankohtaisia. Viherkasvit asetellaan nyt pieniksi ryhmiksi eri sävyisiä kasveja. Myös sisustuksen puupinnat nousevat lattialta seinille: 3D-paneeleilla saa luotua kolmiuloitteista seinäpintaa.

3D-paneeliseinää voi asentaa seinään kolmella eri tavalla, kolmeen eri tasoon. Katso video paneelin asennuksesta täältä.

PI318 sisustus4

Hohtoa ja pastellia

Pastellivärit ovat pop. Karkkimaiset pastellit ja metalliset pinnat tuovat tyyliin koristeellisuutta ja kepeämpää ilmettä. Pohjoismaiseen tyyliin sopivat vedenvihreät sävyt lisäävät kesän ja valon tuntua. Muotokieleltään pelkistetyt, kullanväriset sisustusesineet ovat arvokkaan näköisiä olematta pröystäileviä ja luovat kotiin art deco -henkeä. Etenkin messinki ja kulta ovat arvossaan, ne näyttävät tyylikkäiltä kaikkien värien kanssa.

JULKAISTU   27.2.2018TEKSTI   Elina VikmanKUVAT   Johanna Kinnari

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?