Kaunis huulimeikki: Näin onnistut

Huulimeikin teko alkaa hoitamalla, kuorimalla ja kosteuttamalla. Ida Jokikunnas vastaa kysymyksiin ja vinkkaa parhaat tuotteet huulimeikkiin.


Kolme kysymystä kauneudesta

1. Miten saan huulimeikistä siistin ja huulia täyteläistävän?

Meikkitaitelija Ida Jokikunnas: ”Huulimeikin teko onnistuu, kun huulten iho on hyvin hoidettu, kuorittu ja kosteutettu. Valitse huulten rajaukseen lähellä omien huuliesi sävyä oleva rajauskynä. Hieman ruskeaan vivahtava nude rajauskynä sopii kaikkien huulimeikkien rajaukseen, etkä tarvitse useampia sävyjä. Rajaa huulet aina omien huuliesi rajojen mukaan. Kun rajaus on tehty, levitä punaa huulille, myös rajauksen päälle. Kirkas puna raikastaa kasvot ja sopii myös arkeen.

Voit viimeistellä huulimeikkisi valokynällä käymällä läpi huulten ulkorajat ja häivyttämällä jäljet pienellä siveltimellä. Valokynä tarkentaa rajoja ja korostaa huultesi muotoa sekä upeaa sävyä. Kun haluat huulille lisämuhkeutta, viimeistele huulimeikki kirkkaalla huulikiillolla.”

Miten ehkäisen huulien ympärille muodostuvia juonteita?

”Huulia ympäröivän ihon juonteita voi ehkäistä elintavoilla. Siloita juonteita levittämällä silmänympärysvoidetta aamuin illoin huulia ympäröivälle iholle. Se kosteuttaa ja hoitaa huulien ihoa tehokkaasti.”

Miten saisin huulille freesin ilmeen vähällä vaivalla?

”Hyvin hoidetut huulet eivät kaipaa vahvaa huulimeikkiä. Jos pääpaino on näyttävässä silmämeikissä, tee huulimeikistä luonnollinen ja raikas. Kosteuttava nestemäinen huulipuna sisältää hyaluronihappoa, avokadoöljyä ja E-vitamiinia.”

hanki ainakin labello HANKI AINAKIN TÄMÄ! Labello Rosehip Oil Caring Lip Scrub -huulikuorintavoide 3,35 €, K-Citymarket.

Lue lisää kauneudesta:

JULKAISTU   30.9.2020TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Getty Images

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?