PI819 kauneus

Kauniina arkeen

Poimi helpot, nopeat kauneusvinkit sekä parhaat tuotteet lomalta paluuseen ja alkavaan arkeen.

Anna auringon hehkua

Varjosta kasvojasi aurinkopuuterilla ja luo kasvoille hyvinvoivaa auringon hehkua vuodenajasta riippumatta. Aurinkopuuterin avulla muotoilet kasvoja luonnollisesti.

Huomio huuliin

Upeansävyinen, kiiltävä huulipuna piristää tavallisia päiviä töissä ja vapaa-ajalla. Huulia hieman kosteuttava puna levittyy helposti ja tuntuu miellyttävältä huulilla. Tätä huulipunaa on saatavilla 12 eri sävyä.

Vitamiinishotti on tutustumisen arvoinen

Uusi Brightening-vitamiinishotti kasvoille sisältää maksaläikkiä häivyttävää lakritsia ja kirkastavaa C-vitamiinia, Time-restoring -shotti puolestaan ihoa kiinteyttävää punalevää ja vegaanista kollageenia. Uutuustuotteita voidaan käyttää yksinään tai kosteusvoiteen alla.
Physicians Formula Skin Booster Time-Restoring ja Brightening Vitamin Shots -vitamiinishotit kasvoille, valikoidut K-Citymarketit.

Kirkasta katsettasi

Huolettoman kesän jälkeen on mukava palata huolitellumpaan tyyliin. Nuden- ja ruskeansävyisillä luomiväreillä luot hienostuneen lookin elokuuhun. Kun siltä tuntuu, lisää luomille rohkeaa glitteriä tai dramaattisia sävyjä.

Pidennä kesää kasvoilla

Itseruskettava kasvovoide antaa iholle heleää auringon hehkua. Vegaanista, luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävää voidetta levitetään puhdistetuille kasvoille. Rusketuksen kehittyminen kestää yleensä noin viisi tuntia. Tämä tuote ei sisällä suojakerrointa.

Savinaamio uutuus

Ihoa puhdistava ja kirkastava savinaamio kätevästi puikossa. Levitä naamio suoraan puikosta, anna vaikuttaa viisi minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä.
Physicians Formula Brightening Triple Rose Clay Mask, valikoidut K-Citymarketit.

Ravintoa hiuksille

Myös hiukset kaipaavat ylimääräistä hoitoa kesän auringon jälkeen. Hiusnaamio ravitsee kuivia hiuksia. Voit käyttää tuotetta hoitoaineena, hiusnaamiona tai hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Garnier Fructis Hair Food Aloe Vera -hiusnaamio, K-Citymarket.

JULKAISTU   31.7.2019TEKSTI   Tanja RinkinenKUVAT   Johanna Kinnari ja valmistajat

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)