Kauneuden kasvioppi – ihonhoitoa kasviuutteilla

Ihoa hoidetaan nyt luonnonkosmetiikalla ja kasveista uutetuilla tehoaineilla. Lue lisää kiinnostavista uutuustuotteista.

LUONNONKOSMETIIKKA JA KASVIPOHJAISET ihonhoitotuotteet ovat nyt kovassa nosteessa. Vaikuttavia aineita ovat esimerkiksi koivunmahla, hamppu, ksylitoli, oliiviöljy ja kotimaiset marjat ja kukat.

Kotimainen uutuus on ekosertifioitu, vegaaninen ja hiilineutraali Taika-ihonhoitosarja. Sen tehoaineena on koivunmahla, jota käytetään myös trendikkäässä korealaisessa ihonhoidossa. Toinen tehoaine on ksylitoli, joka vahvistaa ihon hyvää mikrobiflooraa ja toimii samalla tehokkaana kosteuttajana.

Vanhaan kunnon ruusuveteen luottaa uusi Nivea Rose Care -ihonhoitosarja. Ruusuvesi poistaa iholta ylimääräistä öljyä, epäpuhtauksia tukkeutuneista ihohuokosista ja tasapainottaa ihon pH-arvoa. Se myös rauhoittaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa.

Hampunsiemenöljy on tämän syksyn uusin tulokas. Hamppu rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee stressaantunutta ihoa. Se toimii muun muassa Garnier Bio Hemp -yö-öljyn tehoaineena.

Ranskalainen ihonhoitosarja Pulpe De Vie puolestaan on sitoutunut taistelemaan ruokahävikkiä vastaan. Sarjan tärkeimpiä raaka-aineita ovat pientuottajilta ostetut hedelmät tai vihannekset, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin tai jäävät kaupoista ostamatta.

Kreikkalaisen apteekkisarja Korresin salaisuus on ekstra-neitsytoliiviöljy, joka kosteuttaa, ravitsee, suojaa ja uudistaa ihoa ja hiuksia. Korres Pure Greek Olive -tuotteet sisältävät oliiviöljyn lisäksi oliivinlehtiuutetta.

Kuvassa olevat tuotteet: *IDC Institute Antiaging seerumi kiinteyttää karhunvatukan ja viikunan voimalla, 8,49 €. Garnier Bio Hemp hampunsiemenöljyä sisältävä yö-öljy rauhoittaa ja ravitsee stressaantunutta ihoa, 11,20 €. Orgaaninen Pulpe De Vie No Filter prebioottinen kasvoseerumi valmistetaan pientuottajien jämähedelmistä ja -kasviksista, 15,90 €. Uuden ekosertifioidun Taika-ihonhoitosarjan päivävoiteen tehoaineena ovat rauhoittava koivunmahla ja kosteuttava ksylitoli, 9,50 €. Kaikille ihotyypeille sopiva Korres Pure Greek Olive -yövoide hoitaa oliivien antioksidanteilla ja hyaluronihapolla, 34,90 €. Pulpe De Vie Brrright heleyttävä silmänympärysvoide väsymyksen merkkejä vastaan sisältää greippiä ja kurkkua, 13,90 €. Uuden Nivea Rose Care -sarjan Micellar Face Wash -geeli sisältää ihoa heleyttävää orgaanista ruusuvettä, 6,65 €. Lumene Nordic Care Hoitava suihkugeeli sisältää ihoa suojaavaa rapsiöljyä ja rauhoittavaa kanervankukkauutetta, 6,90 €. Puhdistava ja kosteuttava Taika Misellivesi sopii kaikille ihotyypeille, 9,50 €. Urtekram Spicy Orange Blossom Shampoo hoitaa kuivia ja vahingoittuneita hiuksia jojobaöljyllä ja tuoksuu mausteiselta appelsiininkukalta, 6,49 €. *

Lue lisää:

JULKAISTU   30.9.2020TEKSTI   Satu KärkiKUVAT   Janita Autio ja valmistajat

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?