Kahden värin rajaus tehostaa katsetta

Nyt tehostetaan katsetta! Näillä vinkeillä saat uutta twistiä rajaukseen ja silmämeikki muuttuu helposti astetta juhlavammaksi.


Kolme kysymystä kauneudesta

1. Korostan silmiäni usein rajausmeikillä. Miten saisin siihen uudenlaista twistiä?

Meikkaaja Essi Kylmänen: ”Rajausmeikistä tulee ihan uudenlainen, kun teet sen kahdella eri värillä: mustaa molempiin silmänurkkiin noin kolmasosan verran, näyttävää väriä silmän keskikohtaan. Valitse mustaan rajaukseen vedenkestävä rajaustussi, jolla saat piirrettyä tarkan rajauksen.

Mustan rajauksen söhryt voit korjata misellivedellä ja terävällä pumpulipuikolla. Voit jättää silmän keskikohdan rajaamatta, ja meikki on sellaisenaan kaunis ja uudenlainen. Kun haluat rajausmeikkiisi trendikästä twistiä, tee silmän keskikohdan rajaus haluamallasi värillä. Voit käyttää silmiesi väriä, vastaväriä tai vaikka huultenrajauskynää. Tässä meikissä mielikuvitus on rajana. Viimeistele rajausmeikkisi taivuttamalla ripset ja lisäämällä vedenkestävä ripsiväri.”

2. Miten saan väsähtäneet silmänympärykseni juhlakuntoon?

”Riittävä uni on tärkeää, mutta silmänympärysihon virkeyttä voi edesauttaa myös oikeilla hoitotuotteilla. Jääkaappikylmä naamio kosteuttaa ja laskee silmäpusseja. Säännöllinen käyttö palauttaa ihon elastisuutta.”

3. Miten saan silmämeikin pysymään siistinä koko illan?

”Puhdista luomi misellivedellä ja taputa luomelle ohuelti silmämeikinpohjustusvoidetta. Käytä rajauksissa ja ripsivärissä vedenkestäviä tuotteita. Viimeistele silmämeikki kiinnityssuihkeella.”

Lavera Illuminating-Eye-Cream-Pearl Tube2

HANKI AINAKIN TÄMÄ! Kosteuta silmänympärysihoa: Lavera Illuminating Eyecream 18,50€, valikoidut K-Citymarketit.

Näin teet kahden värin rajauksen

  1. Aloita pohjustamalla luomi silmämeikin pohjustusvoiteella. Se antaa silmämeikille tasaisen pohjan ja auttaa meikkiä pysymään paikallaan.

  2. Pidä katse suoraan eteenpäin ja piirrä rajauksen häntä mustalla rajaustussilla silmän ulkonurkasta sivulle.

  3. Tee seuraavaksi rajaus silmän sisäkulmasta, taas vain kolmasosan verran. Keskelle jäänyt tyhjä paikka täytetään värikkäällä rajauskynällä, ja se yhdistää rajauksen sisä- ja ulkoreunan.

  4. Jos rajauksen tekeminen yhdellä vedolla on hankalaa, tee kynällä lyhyitä vetoja. Lisää aina rajausväriä myös yläripsien tyveen ja alle, näin saat rajauksesta intensiivisen.

Katso myös opastava video

Lue lisää kauneudesta:

JULKAISTU   4.11.2020TEKSTI   Essi KylmänenKUVAT   Janne Vainiomäki

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?