PI1119 muoti4

Juhli vähän mukavammin

Tämän talven pikkujouluissa ei tarvitse värjötellä tai kärsiä epämukavista vaatteista.

Erilaiset kimaltavat pinnat kuuluvat ehdottomasti juhlakauden trendeihin. Kimalletta saa olla niin vaatteissa kuin asusteissakin.

Laskostettu Janina F. -kimallepusero, valikoidut K-Citymarketit. Alaosaksi voit valita esimerkiksi mustan mywear-keinonahkahameen. Iberon satiinipanta ja korvakorut, K-Citymarket.

Lämmintä juhlaa

PI1119 muoti3

Juhlat heti työpäivän jälkeen eivät välttämättä tarkoita sitä, että on vaihdettava tummaan kotelomekkoon, jossa voi sitten joutua hytisemään viluissaan koko illan. Nyt voit pukeutua iltaan kauniisti laskeutuvin housuin, jonka yhdistät mukavaan puseroon.

Laita ylle kaunis neule ja kruunaa asusi vielä koruilla. Näin sinulla on lämmin, mutta näyttävä ja tyylikäs juhla-asu.

Talven kukat

PI1119 muoti2

Tummat sävyt ja kimaltavuus kuuluvat pikkujoulukauteen, mutta myös kukkakuosi hurmaa talven trendeissä.

Valitse pimeneviin iltoihin tummia, jopa goottihenkisiä kukkakuoseja. Ne näyttävät hyvältä kepeässä mekossa. Naisellisen vähäeleinen tyyli ei tarvitse muuta kuin kauniin kukkakuosin ja kimaltavat korut. Yksinkertainen on kaunista.

Mukavuus edellä

PI1119 muoti1

Väljät mekot, housut ja puserot ovat olleet trendinä koko kuluvan vuoden. Ja mikäs sen ihanampaa kuin valmistautua juhlailtaan samankaltaisin vaattein!

Valitse hieman ylellisemmät kuosit tai materiaalit rentoihin a-linjaisiin mekkoihin ja leveälahkeisisiin housuihin ja yhdistä ne juhlatyyliin.

JULKAISTU   30.10.2019TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Konsta Leppänen

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?