Juhlat pannassa? Näin käytät hiuspantaa eri kampauksissa

Kun haluat upean kampauksen nopeasti, kokeile hiuspantaa! Saatavilla on monenlaisia pantoja, jotka sopivat kaikenpituisille hiuksille ja erilaisiin tyyleihin.

Muodikas hiuspanta sopii niin lapsille kuin aikuisille, ja sekä pitkä- että lyhyttukkaisille. Pannalla saat helposti näyttävyyttä juhlatyyliin – vaikket olisikaan kokenut hiustenlaittaja. Jätä hiukset auki tai sido ne kiinni.

Kokeile pantaa esimerkiksisileän nuttura- tai poninhäntäkampauksen katseenvangitsijana. Valitse pannan paikka ja tyyli halutun lookin mukaan. Muhkea versio korkealla päälaella luo arvokkaan vaikutelman. Litteä panta lähempänä hiusrajaa on elegantin tyylikäs. Yhdistä panta laineisiin ja kiharoihin tai wet lookiin. Pantakampauksissa vain taivas on rajana – kirjaimellisesti!

hiuspannat Ibero Hiussolki Rusetti Kukka 6,50 €, Ibero olkipunosta imitoiva hiuspanta 9,50 € ja Ibero Hiusdonitsi, 6,50 €, K-Citymarket

Katso myös vinkit hiuskorujen käyttöön!

Korosta katsetta

catwalk 2

Kun juhlit maskissa, panosta silmämeikkiin. Levitä luomille luomiväriä, rajaa silmät ja harjaa ripsiin runsaasti maskaraa. Persikkainen sävy korostaa niin ruskeita, sinisiä kuin vihreitä silmiä.

Kohota kulmiasi

catwalk 1 Huolittele kulmat, se kohottaa koko ilmettä. Harjaa kulmakarvat ensin muotoonsa värillisellä kulmageelillä. Lisää tarvittaessa kulmakynää tai -väriä aukkokohtiin.

Lue lisää:

JULKAISTU   28.4.2021TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Janita Autio

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?