Ihanasti iholla aloitus Janita Autio

Ihanasti iholla - hyvinvointia vaatteilla

Pukeudu luonnollisiin sävyihin ja lempeisiin materiaaleihin, jotka tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten. Nauti rennosta naisellisuudesta.

Aloita vuosi hyvällä ololla. Helli mieltä ja kroppaa vaatetusta myöten niin, että materiaalit tuntuvat lempeiltä ja pehmeiltä ihoa vasten. Luonnolliset tekstiilit ja sävyt sopivat joogasalilta kotoiluun. Naiselliset yksityiskohdat tekevät arkisista vaatteista salonkikelpoisia, ja näin voit helposti hyödyntää asuja talvipäivien jokaisessa hetkessä.

Harmaa on sävy, joka sopii jokaiselle. Se on myös yhtä helppokäyttöinen väri kuin musta tai tummansininen. Toki harmaassakin on monia eri vivahteita: aivan vaaleasta helmenharmaasta tummaan tuhkaiseen harmaan sävyyn. Kokonaan harmaa asukokonaisuus on todella tyylikäs, vaikka materiaali olisi arkinen. Yhtenäinen värimaailma nostaa rennot neuleet ja housut astetta tyylikkäämmäksi.

Ihanasti iholla 2

Hyvän olon henkäys

Talven muotisävyt: vaaleat, harmaat ja harjatut talvipastellit hurmaavat. Vaaleat ja raikkaat värit sopivat kauniisti ihoamme vasten ja piristävät ilmettä keskellä pimeää kautta. Neutraalit sävyt on myös helppo yhdistellä keskenään.

Talvipastellin harjattu ja kulutettu sävy antaa värille aivan uuden, kauniin ulottuvuuden. Himmeämpi sävy sopii useimmille suomalaisille. Oleiluvaatteisiin, rentoihin casual-tyyleihin ja treenivaatteisiin valitaan nyt kirkkaiden ja tummien sävyjen sijaan juuri näitä pehmeitä värejä.

Joustava ja äärimmäisen pehmeä frillatrikoo on materiaalina ihanteellinen oleiluun ja sopii täydellisesti myös kevyeen liikkumiseen ja venyttelyyn.

Ihanasti iholla 1

Kiireisen arjen pelastaja

Kiireisten päivien pelastajiksi sopivat täydellisesti materiaalit, jotka eivät rypisty. Kun työpäivän päätteeksi suuntaa suoraan harrastuksiin tai treenaamaan, on fiksua valita ylleen monikäyttöiset vaatteet ja sellaiset materiaalit, jotka pysyvät kauniina iltaan asti ilman silittämistä.

Kauniissa neuleessa ja rennoissa treenihousuissa voi hyvin piipahtaa kaupoilla tai kahvillakin.

Ihanasti iholla 3

Rennon tyylikäs

Talven trendivaatteissa on paljon erilaisia rusetteja ja röyhelöitä, myös kotoiluvaatteissa ja collegeissa.

Hihoja, hartioita ja jopa housujen lahkeita koristavat nyt kauniit röyhelöt. Rusetteja on lisätty puseroiden päänteihin ja hihansuihin. Ne tuovat mielenkiintoa muuten yksinkertaisiin neuleisiin ja muuhun vaatetukseen.

*Mallimme Hanna Sumari kehottaa: Tee paras versio itsestäsi. *

JULKAISTU   24.1.2018TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Janita Autio

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?