tee itse joululahjat

DIY joululahjat

Itsetehdyt joululahjat ovat niitä parhaita, ja ilahduttavat saajaansa takuuvarmasti. Tässä helpot DIY joululahjat pukinkonttiin.

Rouheaa kauneutta

Aseta kruunukynttilä rautakaupan messinkiliittimeen. Raskas liitin kestää hyvin kynttilän painon. Pujota kynttilän ja liittimen väliin pala alumiinifoliota, joka pitää kynttilän suorassa. Sujauta vielä alle keraaminen laatta suojaamaan pöytää.

Paperitähdet

PI1218 diy kuusi Kauniit paperitähdet sopivat myös joulun viemisiksi. Pienemmät tähdet käyvät kuusenkoristeiksi ja suuremmat ikkunalle tai hyllyyn.

Jouluasetelma lasipurkissa

lasipurkki Kierrätetty lasipurkki kätkee sisäänsä suloisen, tunnelmallisen talvimaiseman. Askartele monta ja saat kokonaisen metsän! Kurkkaa ohje täältä.

Joulukranssi

DIY kranssi artikkelikuva Joulukranssi syntyy helposti tukevan renkaan ympärille. Pyörittele kranssiin luonnosta kerättyjä kasveja, jotka säilyvät kauniina pitkään. Tee kranssi itselle tai lahjaksi!

Kynttilät peltipurkeissa

kynttilat

Sulata vanhat kynttilät ja vala niistä uudet kauniisiin metallipurkkeihin. Voit käyttää esimerkiksi kauniita balsamico- tai teepurkkeja ja koristele ne esimerkiksi kultanauhalla.

Herkkä betonikulho

betonikulho2

Munankuoren kaltainen kulho valmistuu helposti saneerauslaastista. Täytä betonikulho makeisilla ja vie joulutuliaiseksi.

Pyöreä liitutaulu

DIY liitutaulu hero Tee lahjaksi pyöreä liitutaulu, johon voi kirjoittaa vaikka joulumenun.

Kepparitalli

DIY kepparitalli hero Jokaisen heppatytön toivelahja! Kepparitallin voi mitoittaa ratsujen määrän mukaan.

Pitsineulesukat

pitsineulesukat2

Vielä ehdit tehdä pukinkonttiin nämä ihanan herkät naisen pitsineulesukat Novita 7 veljestä -langasta.

Lisää lahjavinkkejä

JULKAISTU   4.12.2018TEKSTI   Pirkan toimitus

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?