Näin teet hiuksiin boheemit kesälaineet

Ihanan rennot ja huolettomat laineet ovat kesän hiushitti. Hiukset näyttävät nyt siltä, kuin olisit saanut luonnolliset laineet hiuksiin hiekkarannalla vietetyn päivän aikana.

Huoleton look ei synny ihan itsekseen, mutta kun kerran laitat hiuksesi laineille oikeilla hiustuotteilla, kampaus kestää ja jopa paranee parista kolmeenkin päivään! Katso ohjeet kauniille kesälaineille, jotka sopivat kaiken mittaisille hiuksille!

Näin teet lainekampauksen

  1. Suihkuta illalla kosteisiin pestyihin hiuksiin suolasuihketta ja anna hiusten kuivua yön yli. Luonnollinen kuivuminen säästää hiuksia, eikä föönin kanssa hikoilu innosta kesällä. Suolasuihke sopii kesään ja toimii hyvänä pohjana lainekampaukselle.
  2. Kun hiukset ovat kuivat, suihkuta niihin lämpösuojaa kauttaaltaan ja harjaa hiukset.
  3. Aloita sitten hiusten kihartaminen osioittain. Etene alhaalta ylös kohti päällimmäisiä hiuksia. Helpoin väline tässä on kiharrinpuikko. Sen ympärille saat kiedottua hiusosiot helposti mahdollisimman löysästi, jotta hiuksiin syntyy pehmeä laine, ei tiukka kihara.
  4. Vaihtele osioiden kiharrussuuntaa vapaasti. Jokaista osiota ei tarvitse kihartaa symmetrisesti. vaan fiiliksen mukaan sinne tänne. Se tekee tyylistä luonnollisen boheemin. Kiharra ainoastaan kasvoja lähinnä olevat hiusosiot kasvoista pois päin, jolloin laineet kaartuvat kauniisti tääksepäin eivätkä valu kasvoille.
  5. Anna hiusten jäähtyä kunnolla kiharruksen jälkeen. Kampauksen keston kannalta tärkein vaihe on jäähdytys. Jos kosket laineisiin niiden ollessa lämpimät, laineet suoristuvat helposti eikä kampaus kestä.. Malttia siis jäähdyttelyyn!
  6. Kun hiukset ovat kunnolla jäähtyneet, haro sormin tai harvalla harjalla hiukset läpi. Suihkuta halutessasi hiusten tyveen rakennesuihketta tuomaan lisää volyymia. Tupeerausta tässä tyylissä ei tarvita, sekin säästää hiuksiasi.
  7. Viimeistele tyyli hiusseerumilla tai jätettävällä hoitotuotteella. Se antaa erottelevuutta laineille ja lisää kauniisti kiiltoa, jolloin lopputulos on terveen näköinen. Samalla seerumi hoitaa latvojasi. Lisää lopuksi pari suihkausta hiuskiinnettä kutreille, se myös lisää hiusten kiiltoa ja antaa kestoa.

Käytetyt tuotteet:

JULKAISTU   24.5.2021TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Johanna Myllymäki

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?