PI517 Juhlakampaus Riikka Kantinkoski

Aikuisen naisen meikki

Näillä ohjeilla syntyy juhlameikki aikuiseen makuun. Kauneustoimittaja Ida Jokikunnas opastaa.

Näin teet hehkuvan juhlameikin

  1. Kosteuta ja pohjusta iho huolellisesti. Pohjustukseen käytettävä primer on hyvä olla kosteuttava ja valoa taittava, jolloin se pitää ihon heleänä ja meikin paikoillaan koko päivän.
  2. Korjaa ihon värivirheet neutralisoivalla meikkipaletilla ja levitä sen jälkeen kasvoille kevyt meikkivoide. Meikkaa myös luomet, jolloin se toimii pohjustuksena silmämeikille. Lisää poskipunaa posken pulleimpaa kohtaan.
  3. Viimeistele iho kuultovoiteella lisäämällä sitä kasvojen korkeimpiin kohtiin ja silmien sisänurkkiin tuomaan upeaa kuultoa. Saat lisätehoa kuullolle sipaisemalla vielä puuterista korostustuotetta voidemaisen kuultovoiteen päälle. Unohda meikistä varsinainen puuteri. Näin iho pysyy luonnollisen heleänä, eikä juhlameikki korosta juonteita.
  4. Rajaa silmät tuplana. Ensin rajaa pehmeällä kohl-kynällä yläripsien tyvi ja tee silmien sisärajaus. Pehmennä meikki utuisaksi luomivärisiveltimellä tai sormin. Tämän jälkeen lisää häivytellen lämmintä ruskeaa yläluomen luomivakoon. Lopuksi vedä pienin vedoin nestemäistä rajausta ohuesti aivan yläripsien päälle. Tämä nostaa katsetta ja napakoittaa utuista silmämeikkiä.
  5. Harjaa sitten ripsiin pari kerrosta ripsiväriä ja ryhtiä kulmakarvoihin kulmakarvamaskaralla. Viimeistele meikki raikkaan näyttävällä huulipunalla ja elävöitä huulten sävyä vielä huulikiillolla.
  6. Tee lopuksi meikki kestäväksi meikinkiinnityssuihkeella. Primer yhdessä meikinkiinnityssuihkeen kanssa pitää meikin aloillaan koko päivän, etkä tarvitse puuteria kiinnitykseen.
JULKAISTU   19.4.2017TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Juha Valkeajoki ja valmistajat

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?