Vastuullisemmin, K-Ryhmä

K tuo kannustamisen voimaa koko Suomeen

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani, sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2021 alusta vuoden 2024 loppuun. Jalkapallo ilmentää yhdessä tekemistä, yrittämistä ja kannustamisen voimaa – arvoja, joita myös K haluaa edistää. Yhteistyön kautta K haluaa viedä kannustamisen voiman myös pallokenttien ulkopuolelle ja välittää onnistumisen tunteita koko kansalle.

Yhteistyö tukee K-ryhmän vastuullisuustyötä ja periaatetta olla mukana ensisijaisesti tukemassa lapsiperheiden arkeen ja hyvinvointiin liittyviä hankkeita.

#kannustamisenvoima

Palloliittoa ja K-ryhmää yhdistää sinivalkoisuus ja vahva läsnäolo suomalaisten arjessa

Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto, jonka noin 1 000 jäsenseurassa on yli 130 000 rekisteröityä pelaajaa. Kaikkiaan jalkapallon kanssa on viikoittain tekemisissä puoli miljoonaa suomalaista. K-ryhmän kaupoissa vierailee Suomessa päivittäin yli miljoona asiakasta.

K:n asiakkaat pääsevät mukaan jalkapallohuumaan ja -tunnelmaan K-ryhmän kanavissa ja kaupoissa näkyvien mediakampanjoiden sekä aktivointien myötä. Kannustamisen voima -teema ilmentää yhdessä tekemistä, yrittämistä ja kaverin auttamista. Haluamme kampanjalla nostaa esiin sen, että jokainen tarvitsee välillä apua ja kannustusta. Kiittämällä ja kannustamalla voimme tehdä joka päivästä hyvän. Yhteistyön kautta K haluaa välittää onnistumisen tunteita koko kansalle.

Kesällä 2023 toteutamme jälleen liikunnallisen leikkimielisen tapahtuman, Futiskiertueen, eri puolilla Suomea. Tapahtuma vierailee kesän aikana useilla paikkakunnilla, katso täältä milloin kiertue saapuu lähikauppasi pihaan.

K-ryhmä kannustaa lapsia ja lapsiperheitä liikunnalliseen arkeen ja edistää kiertueella tätä tavoitetta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Tim Sparv: "Haluan olla se, johon kaikki luottavat.

Lue miten ujosta ruotsinkielisestä pojasta kasvoi maailmankansalainen ja uudenlainen kuunteleva johtaja?

Markku Kanerva: "Tavoitteet kannattaa asettaa korkealle.

Lue mitä Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kertoo yhdessä tekemisen ja kannustamisen voimasta.