K-lahjakortti

K:n palvelut, K-Plussa

K-lahjakortti

K-lahjakortti on verraton lahjaidea! K-lahjakortti lämmittää lahjansaajan mieltä, se on oiva lahjaidea myös hänelle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea.

Valitse vain sopiva summa ja lahjansaaja saa valita itselleen sopivan lahjan. K-lahjakorttiin voi ladata 10–500 euroa.

Voit valita lahjakortiksi myös Hyvä teko K-lahjakortin, jolla maksamista on rajoitettu niin, että sillä ei voi ostaa alkoholi-, tupakka-, tai Veikkaus-tuotteita eikä lahjakortteja.

Lahjansaajalla on runsaasti valinnan varaa, sillä K-lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Budget Sport, Intersport sekä K-Rauta.

Yksittäisiä K-lahjakortteja voi ostaa K-ryhmän kaupoista. Yritykset ja yhteisöt voivat tilata K-lahjakortteja yritystilauslomakkeella, johon löytyy linkki sivun alaosasta.

Tietoa K-lahjakorteista K-lahjakortti on voimassa 24 kk latauspäivämäärästä seuraavan kuukauden alusta lukien. K-lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa. Kortille jäävän arvon ja K-lahjakortin voimassaoloajan voi tarkistaa kuitista. K-lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä kadonnutta tai vanhentunutta korttia korvata. K-lahjakorttia ei saa säilyttää lähellä laitetta, joka voi aiheuttaa magneettisen vaikutuksen ja tyhjentää kortin magneettijuovan sen tiedoista.

K-lahjakorttitilaukset yrityksille

Lue lisää ja tilaa yritystilauslomakkeella